Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Sklep - Odzież Męska |
Hej mam pytanie do Was gdzie w Łomży są jakieś inne sklepy z odzieżą męską (koszule, garnitury itd.) poza sklepami na ul. Dwornej i Farnej ? Z góry dzięki za podpowiedz ;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Sklep - Odzież Męska |
recman na legionów , sunset suits nie wiem gdzie sprawdź sobie ;-p no i w galerii np w top secret,no i jeszcze na skrzyżowaniu legionów z polową na rogu jest sklep.
|
|
Recman i Sunset Suits jest w jednym miejscu, na al. Legionów obok Telepizzy. Na Długiej też jest jeszcze jakiś sklep.
|
|
Spróbuj sklep internetowy http://www.letterfashion.com, fajne ciuchy mają.
|
|
A pozostając w tym temacie odzieży męskiej,ktoś mógłby polecić jakiś sklep w Łomży gdzie można iść kupić fajną odzież(spodnie,t-shirt,buty,polo itp) w rozsądnych cenach? Tak żeby t-shirt i polo ok 30-40zł,spodnie do ok 80zł,bluzy tak do 100zł? W Łomży pełno sklepów z ubraniami a co do czego nie ma nic rozsądnego,a jak jest w miare fajne to zaraz cena kosmiczna....
|
|
Na Farnej jest tych sklepów od pyty
|
|
Jakiś sklep z męską odzieżą jest na Kazańskiej, ale nie potrafię powiedzieć jaka odzież. Nigdy tam nie byłam, widziałam szyld :) ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
podbijam. Gdzie kupujecie dobrej jakości ubrania?
|
|
Ja też ostatnio przekonałem się do zakupów internetowych.
|
|
Rowniez lubie sklepy internetowe. Jest zwykle taniej, nie musze marnowac czasu na chodzenie stacjonarnie. Polecam sklepy takie jak\" Vistula Wólczanka Bytom ewentualnie Pruchnik , chociaż trzeba tam polować na promocje. Warto jest zagladac również do takich sklepów jak na przykład answear , ktore zbierają wiele firm. Panowie polecam lniane koszule: http://facet.interia.pl/trendy/news-len-material-idealny-dla-faceta-jak-i-z-czym-nosic-lniana-ko,nId,2408967 Aktualnie każda dobra marka ma takie koszule w ofercie. Dobrze wyglądają i jeszcze lepiej się noszą. Joł joł
|
|
Znakomicie! Dzięki wielkie za ciekawe porady ;) Z całą pewnością przydadzą mi się one ;) Człowieka nie określają jego wady, ale sposób, w jaki je przezwycięża.
|
|
Poszperajcie w tym temacie w Internecie. Sądzę, że to może być naprawdę bardzo dobre rozwiązanie. Zawsze uważałem, że najpiękniejsi ludzie to tacy, którzy nie są tego świadomi.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |