Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tatuaże cała prawda |
W obecnych czasach modne jest zdobienie ciała tatuażami. Dla mnie jest to mało atrakcyjna dekoracja a wręcz przeciwnie. Ale kiedy wyczytałam prawdę o barwnikach przeraziłam się. Pewien pracownik masażu przechwalał się, że owe barwniki poświęcane są demonom na czarnych mszach co kolwiek to znaczy. Mówił też, ze w skład niektórych wchodzi krew ludzi co prawda mówił o Afryce ale nie wiadomo do końca jak to jest.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tatuaże cała prawda |
Ciemnogród... No ku*wa, ciemnogród.
|
|
:))))))))))))))))))))))) a nie pisałem : ... ja pierdziele, ile tu na forum jest debili :)))) walteralf - pijaczko i ladacznico !!!!!!!!!!! zmień dilera :))))
|
|
Witaj Wateralf , jestem staroświecki i dla mnie tatuaż u kobiety jest tym samym co popsute zęby i przykry zapach , zresztą u chłopa też , w moich czasach takie pseudo ozdoby nosili bywalcy wiezień tudzież innych miejsc odosobnienia ...żadna ozdoba głupota i szpetota...
|
|
walteralf - następna nawiedzona, wystarczy przeczytać jej kilka tematów i wiadomo co za jedna : zdewociały stary moher i do tego , jak ksiądz jej powiedział :pijaczka i ladacznica :))) znalazła bratnią duszę u forumowego idioty alkohola - Autor: c2h5oh - Andrzej Piotrowski też naćpany czy wiecznie pijany , do tego głupek stary dziad celebryta : Andrzej Piotrowski forumowy celebryta, który ośmieszył się na całą Polskę , udzielając wywiadu , o tu : https://www.youtube.com/watch?v=du0h1WXkp0A&feature=youtu.be&t=14 IDIOTA WSZĘDZIE WIDZIAŁ TEORIE SPISKOWE, SNUŁ CORAZ TO NOWE BZDURY, NIE CZEKAJĄC NA ZAKOŃCZENIE ŚLEDZTWA JAKIM TRZEBA BYĆ IDIOTĄ , ABY SPECJALNIE TAM GNAĆ 150 KM W JEDNĄ STRONĘ ? A BYŁO TAM WSZYSTKIEGO KILKADZIESIĄT OSÓB Z CAŁEJ POLSKI, w tym , większość to dziennikarze , gapie i policja :))))) WŚRÓD NICH - NASZ FORUMOWY IDIOTA :)
|
|
Fajnie że Jesteś. POZDRAWIAM
|
|
Weszka pianę toczy i kibel w domu obszczywa pewno niedługo do psychoanalityka na wizytę się umówi , jak wcześniej u weterynarza na wściekliznę się nie zaszczepi...
|
|
tu też stary dureń alkoholik , dał ciała w temacie :))) http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=766019&t=766019 Andrzeju Piotrowski, tu taki głupi od kolan czy od małego ?
|
|
Może moją suczkę w ogon pocałować tylko uważaj bo jak wyczuje zboka to będziesz tak wyglądał jak ten na filmie z CNN w USA ha ha ha szczylu domowy...
|
|
alkoholu, stary pierdzielu - pochwal się teraz , jak pisałeś w innym temacie, że jak sikasz , to kucasz :) a na co dzień nosisz peluchomajtki, bo tak ci żona kazała :)
|
|
Ksiądz Piotr Glas nazywający siebie samotnym wilkiem walczącym ze złem mówi że człowiek często gdy zrobi pierwsztatuaż ni e może się powstrzymać przed następnym jest to wręcz natręctwo.Mówi że te farby są rzeczywiście mieszane często z krwią ludzką lub prochami ludzkimi dlatego człowiek otwiera się na działanie zła.Nie musi to mieć miejsca zawsze ale zdarza się że tacy ludzie przychodzą do tego księdza po pomoc,
|
|
Zawsze jak sikam to siadam na sedes ... nie mam przyjemności w obszczywaniu ścian i podłogi , to dla mnie normalne jak jedzenie nozem , łyzka i widelcem ...
|
|
alutka,nawet nie wiem co więcej mógłbym dodać,wszystko ujęłaś tak dobitnie
|
|
Coś ciekawego z Birmy:Tradycja tatuowania twarzy zaczęła się ponad 300 lat temu, gdy urodziwe kobiety były porywane z wiosek przez żołnierzy panującego króla. Wówczas rada plemienna postanowiła, że wszystkie dziewczynki w wieku 7 lat zostaną poddane przymusowemu tatuowaniu twarzy. Czyli fakt udowodniony,że tatuaż to nie zło-ŹLI I ZEPSUCI,są tylko ludzie,w ludziach siedzi wszelkie zło nie w przedmiotach,prochach czy czymś takim.
|
|
walteralf chłopie czy dziewczyno,straszne jest to że propagujesz takie idiotyzmy nie dziwię się że przewalili ciebie na rozum jacyś odnowiciele w duchu
|
|
Sorki dopiero zobaczyłem,że jesteś płci żeńskiej.
|
|
S.Lem \" Nie wiedziałem że na świecie jest tylu idiotów dopuki nie skorzystałem z internetu\"
|
|
ja bym chciała sobie zrobić tatuaż ale trochę się boję tego towarzyszącego bólu.
|
|
Obejrzyj jaki ból usuwanie
|
|
A dlaczego chcesz zrobić ten tatuaż, lawirantka 1,tak sobie.Wiesz niektórzy robią bo lubią,a inni bo trendy.Ale sa i tacy, którzy dziarają np.imię dziecka.Wtedy ból nie jest tak istotny i po wszystkim nie pamietasz o bólu. Ale jak chcesz zrobić ot tak bo fajnie to boli i zapamietasz ten ból, jeszcze zależy gdzie chcesz zrobić.Są miejsca bardzo bolesne. Ale co kto lubi.
|
|
Tatuaże już wyszły z mody. Raczej ludzie usuwają
|
|
Czary mary, były są i beda :)
|
|
Najbardzej kontrowersyjne jeast tatuowanie symboli religijnych bo to wcale nie oznacza bycia fanem wiary a wręcz przeciwnie . Znam takich którzy maja takie tatuaże a sa obsceniczni , pogardliwi i żli.Moim zdaniem profanują co święte.Niektórzy z was nazywają mnie moherowy beret bądż dewotka zapewniam was że daleko mi do takich określeń. Wiem ile syfu dzieje się na świecie jak jeden drugiego chce wciągnąc w ten syf dlatego mam takąpostawę.
|
|
Gratuluję. Ciekawe czym nas jeszcze zaskoczysz?
|
|
Czy jak zawsze chcesz mnie obrazić.?
|
|
A kiedy wyczerpie ci się system nienawiścii do ludzi?
|
|
i zwierąt
|
|
Może powinnaś przestać wierzyć we wszystko co słyszysz? Takich bzdur dawno nie słyszałem. Nie podoba Ci się, to nie rób i nie wymyślaj niestworzonych historii. Ciemnogród i tyle. Może poczytaj kompetentne źródła mówiące o składzie barwników?Mam tatuaże i zdarza mi się chodzić do kościoła. Jakoś mnie nie odrzuca, ani nie powala w konwulsjach przed wejściem;)
|
|
.Gosia sieje ferment.....niettey,,ale potrzebuje wsparcia swoich samotnych mysli,,,,,to z nudow,,,ja ja rozumiem.....tez nie pochwalam tatuazy,,,,ale po jaka ccholere uzywa slow PRAWDA jakby posiadla wszekie mądrosci,,,,,,,moze lepiej skupic sie na jakiejs dobrej lekturze a nie pouczac tu na forum jako wszystkowiedzaca,,,bo przeciez kazdy juz wie ,,ze to sa wywody po alkoholu.....samotnej kobiety,,,,moze lepiej posatwic na podroze....rekonesans....albo poszukac pracy np w sklepie zoologicznym,,,,cokolwiek a nie utrwala ludzi w przkonaniu,,ze świr ,,,PO CO...przeciez w rezulatacie nikt tych wywodów nie traktuje poważnie,,,Goska wez jeden temat i zcznij pisać ksiązke,,,,sama juz nie wiem,,,albo dobre depresanty,, ech pozdrawiamy z PIotrem,,,,my w u przyjaacioł do pelen dobrych ludzi
|
|
Myślę, że to pewnie bardziej taka miejska legenda. Nie należy we wszystko wierzyć.
|
|
Zzz z tą książką też trzeba uważać bo jak to będzie \"Mein Kampft\" to objawy mogą się nasilić. Coś poradzisz, jakiś tytuł?
|
|
,,,najlepiej pisać o milosci do natury.........dziekowac Bogu za kazdy dzien życia,,,,i wychodzic od siebie ....bez impotowania
|
|
pu
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |