Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
DO ADMINÓW FORUM 4LOMZA!!! |
Ten oto list został również wysłany @ do redakcji portalu 4lomza. Piszę ponieważ to co dzieje się na tym forum to istny cyrk, mam pytanie do panów Adminów, czy na Łomżyńskim forum można obrażać do woli każdego i wszystkich? dlaczego nie kasuję się obraźliwych postów, zawierających wulgaryzmy? dlaczego nie banuje się forumowiczów którzy swoimi wypowiedziami godzą bezkarnie w innych, czy nie zauważyliście że z forum uciekło wiele osób które wnosiły coś cennego do dyskusji a było to forum o Łomży i sprawach z nią związanych, czy naprawdę przeszliście z jakości w ilość?? Dlaczego pozwalacie na przejęcie tego forum takim ludziom jak " cycq" który czuje się bezkarny i nabija się z regulaminu tego forum. Czy mój głos to tylko następny post który przejdzie bez echa w waszej redakcji. Jeżeli zależy wam na utrzymaniu poziomu waszego portalu PROSZĘ WEŹCIE POD ROZWAGĘ MOJE SŁOWA. POZDRAWIAM I PROSZĘ O REAKCJĘ REDAKTORÓW PORTALU-4lomza.pl Z poważaniem: Leszek Laskowski. Podpisałem się z Imienia i Nazwiska gdyż w odróżnieniu od innych nie wstydzę się tego kim jestem. WSZYSTKICH KTORZY POPIERAJA TO CO ZAMIESCILEM W MOIM POSCIE PROSZE O WPISYWANIE SIE PONIZEJ.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: DO ADMINÓW FORUM 4LOMZA!!! |
POPIERAM ale znając tą rzeczywistośc niezadużo zdziała twój list ... no chyba że .... pozdrawiam
|
|
a wolnosc slowa?
|
|
Obrażanie innych to wolność słowa?? Zadziwiasz mnie.
|
|
POPIERAM Tylko admina tu niema :( ale za to jestem ja :P
|
|
hehe :] Następny schizofremik na forum. I tak nic tu nie zdziałasz. Na tym forum będą dalej pisać ludzi typu cycq czy ciastek... ...
|
|
Wszystkiego najlepszego z okazji zbliżających się 17 urodzin.Angel.
|
|
POPIERAM, choć szczerze przyznaję, że różnie to bywało na tym forum, również z mojej strony. Ale list jest jak najbardziej ok, a jego cel trafiony. Tylko czy to coś pomoże? Byłoby fajnie. A nie lepiej przejść się zorganizowaną grupą do działu 4lomza.pl do Speedu? Może wtedy byśmy coś zdziałali? Co Wy na to? ________________________________________ Life is brutal and full of zasadzkas and ... Sometimes kopas w dupas? No, always!
|
|
makmarc ja tam moge swoje 4 litery podnieśc i pójsc :P do nich
|
|
Hmmm zastanawiam sie czy ty tak naprawde jestes taki swiety czy tylko sprawiasz pozory. Cytat: " Autor: leszek16064 (---.du.simnet.is) Data: 22-04-06 18:11 nie będę komentował -Śmieciu!! " http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=59301&t=59301 Popieram to aby zapanowal tutaj pozadek!
|
|
makmarc napisał(a): > POPIERAM, choć szczerze przyznaję, że różnie to bywało > na tym forum, również z mojej strony. Ale list jest jak > najbardziej ok, a jego cel trafiony. Tylko czy to coś pomoże? > Byłoby fajnie. > > A nie lepiej przejść się zorganizowaną grupą do działu > 4lomza.pl do Speedu? Może wtedy byśmy coś zdziałali? Co Wy na > to? NIestety nie jest dla mnie to możliwe ponieważ rok temu wyemigrowałem z Łomży (mojego rodzinnego miasta), mieszkam na stałe w Islandii, i tym bardziej lubiłem zaglądać na portal Łomżyński i jego Forum, alo to co zaobserwowałem przechodzi ludzkie pojęcie, za swoje przkonanie lub zamieszczenie swojego zdania możesz zostać wyzwany od , cytuję" CWEL, BURAK, itp.." no cóż widać takie zwyczaje tu zagościły, z resztą nie tylko ja i nie pierwszy raz zostałem zbluzgany przez użytkownika o nicku :(cycq) , myślę że Pan cycq niedługo się doczeka odpowiedniej reakcji, i będzie bardzo zdziwiony konsekwencjami. Pozdrawiam "normalnych" Forumowiczów.
|
|
A Ty metius?? spokojnie zareagowałbyś na wyzwisko w stylu CWEL??
|
|
Czy zadałeś sobie trud i przśledziłeś wcześniejsze wypowiedzi i posty tego forumowicza, czy ja zaatakowałem Pana-cycq?? Czyli Twoim zdaniem powinienem milczeć?? Podkulić ogon i nie reagować na wyzwiska?? To może powiedz mi jak nazwać kogoś kto publicznie nazywa Cię CWELEM?? Jakieś pomysły?? Brawo! Prawidłowy tok myślenia.
|
|
Mam nadzieję że tam Admin i Moderator, będzie coś znaczył. Filip_z_konopi daj mi jakieś namiary na @ leszek16064@wp.pl Pozdrawiam.
|
|
No Filip! Gratulacje! Na takim form byłby admin i mody, którzy by dbali o porządek. Na takie to aż miłoby było zaglądać. Z niecierpliwością czekamy ;). leszek16064: Thx Leszek za życzenia. Jeszcze nie 1 maja, ale dobrze, że pamiętałeś :P ...
|
|
leszek16064 badz madry daj przyklad a nie robisz tak samo jak ci na ktorych narzekasz... ale mniejsza z tym! A co do pomocy w spoltworzeniu strony moge np. zasponsorowac wam domene
|
|
A myślicie, że na tym nowym forum będzie wyższy poziom? Ile tu jest osób coś sobą reprezetujących, których posty przyjemnie się czyta? Garstka... Na nowym forum w cudowny sposób się nie namnożą...
|
|
metius, mam wrażenie że wyrywkowo czytasz posty w danych tematach. Jaki przykład mam dać? siedzieć cicho, lub zniknąć z forum mojego miasta?? tak jak to zrobiło wielu którzy mieli dość takich typów?? Jakie masz argumenty , zacytuj jakieś przykłady mojego obraźliwego zachowania w stosunku do innych forumowiczów, potem to samo zrób z osobnikiem ( cycq ) i porównaj. A może podoba Ci się ton wypowiedzi jego i jemu podobnych? Zaciekle ich broniąc utwierdzasz mnie w przekonaniu że nie warto walczyć z takimi przypadkami. Proszę, czekam, wypowiedz się na forum jak walczyć z takim zachowaniem, chętnie posłucham i jeśli zaproponujesz coś godnego uwagi napewno zastosuję się do twoich porad. Oczywiście bez urazy-metius. Pozdrawiam. _________________ Nigdy nie dyskutuj z glupcem. Najpierw sciagnie cie do swojego poziomu, potem pokona doswiadczeniem. ______________ Nigdy nie dyskutuj z glupcem. Najpierw ściągnie cię do swojego poziomu, potem pokona doświadczeniem.
|
|
Chyba nemo masz rację. _________________ Nigdy nie dyskutuj z glupcem. Najpierw sciagnie cie do swojego poziomu, potem pokona doswiadczeniem.
|
|
Filip_z_konopi zapodaj link do tej nowej stronki
|
|
Nie popieram ! "Wolnośc do granic !!!!!!!!!!" Niech ludzie piszą co myślą a nie co trzeba myślec (ewangelia wszelkich Adminów). Niech boli - jak zaboli to też trzeba pisac ! Jak się podoba to też... pisac !!!! Dyskusja ! Albo forum zdechnie.... (BO NIC PISAC NIE BĘDZIE MOŻNA). Niech głupie wypowiedzi mają tu swój dom.... p.s. Wolnośc słowa w necie !!!!!!!!!
|
|
Postanowiłem zadać sobie trochę trudu, i oto kilka wygrzebanych jakże cennych postów Pana o nicku- cycq: NR1: Autor: cycq (---.lomza.sdi.tpnet.pl) Data: 08-03-05 16:46 ale wy macie naj e b a n e w e łbach !!!!! bes kitu... Autor: leszek16064 (80.240.171.---) Data: 08-03-05 15:53 Tak, dostały w łape od 10 letniego dziecka!!! zastanów się co piszesz, pewnie żyją z łapówek, taki to dochodowy interes. sam buraku pisales ze widziales jak kogos [puszcza;li ....zkad moglem wiedcziec ze mial 10 lat ????? a pozatym mozesz zjesc moje jajca frajerze !!!!!! bo jak widze z jaka checia dzwonic lubisz na psy to jestes konfi i takim frajerom pogarde adall i nemo czy jak cie tam zwo,jedno zdanie w waszym kierunku : ZJEDZCIE MI MAJTY FRAJERKI !!!!!!!!! ADALL NAWET NA BILET NIE MA I JA Z TAKICH FRAJEROW PI ZDE CISNE !!!!!! JA ODCHODZE A WY ZOSTANCIE NA TYM ZJE BA NYM FORUM I DALEJ KISCIE OGORY PRZED NETEM !!!!!!!!! PASZLI !!!!!!!!! ZJEDZTA MUJ HUUUUUUUUUJ DLA KONFIDENTUW POGARDE I WSTRET !!!!!!!! ZAWSZE I WSZEDZIE POLICJA JE B A N A BEDZIE !!!!!!!1 MAM POMYSL NA FLESZMOBA ...WESCIE SIE WSZYSCY ZBIEZCIE I OBSRAJCIE SE KLATY, NA TAKIEGO FLESZMOBA TO I JA BYM PRZYSZEDL !!!!! ...nie mam subaru ...ale mam impreze !!!!! _________________________________________________________ NR2: Autor: cycq (---.lomza.sdi.tpnet.pl) Data: 08-03-05 21:19 SZKODA ZE NIE WIEM JAK WYGLADASSZZ BO POMACHALBYM CI Z SAMOCHODU JAK POPIER DALASZ Z BUTA W TAKA POGODE BUHAHAHAHAHA ZRESZTA.... MOZESZ CO NAJWYZEJ ZJESC MUJ *** !!!!!!!! HEUHEUEHUEHUE BRUDASIE :) ...nie mam subaru ...ale mam impreze !!!!! ____________________________________________________________ NR3: Autor: cycq (---.lomza.sdi.tpnet.pl) Data: 08-03-05 22:26 BUHAHAHAHAHAHA TRZYMAJCIE MNIE BUHAUAHUAHUAHUA KONAM BUHEUHUEHUEHUEH OKURWA CO ZA PRZESZCZEPY ;HEUHEUHEU ...nie mam subaru ...ale mam impreze !!!!! ____________________________________________________________ NR4: Autor: cycq (---.lomza.sdi.tpnet.pl) Data: 09-03-05 13:04 hahahah to jakos mnie poczestowanio kilka razy...a za to nikt w morde nie dal i komurki nie zabral.pewnie wygladasz jak frajer, a wiadomo ze frajerow zawsze wali sie w morde i kroi z komurek ...nie mam subaru ...ale mam impreze !!!!! ___________________________________________________________ NR5: Autor: cycq (---.internetdsl.tpnet.pl) Data: 20-04-06 23:01 VIP_1 chcesz wiedziec czemu tak jest?? bo wszyscy j e b i a Mrs-a w dupke,nawetjakis elektronik z salonu buhahahhaa ;))))))))) hihihihihihihihihihihi ...nie mam subaru ...ale mam impreze !!!!! ___________________________________________________________ NR6: Autor: cycq (---.internetdsl.tpnet.pl) Data: 20-04-06 19:05 Nie dzieciom niechcianym poczetym po pijaku: Angel Kto nastepny?? czy wygrywasz czy nie ja i tak mam cie w pi zdzie !!!! ...nie mam subaru ...ale mam impreze !!!!! ___________________________________________________________ NR7: Autor: cycq (---.internetdsl.tpnet.pl) Data: 09-04-06 21:46 powiem krotko i na temat: A JEBAL WAS PIES Z TYM PTYSIEM NA CZELE !!!! moje szare klomorki maja sie zajebiscie3 poniewaz pucuje je codziennie zaraz po wyjeciu ze sloika :D a tak naprawde jestem milym dwudzistolatkiem ktory napewno nie szykalby wrazen na jakichs pyskowkach z jakims LESZCZEM po swojej wniklywej ocenie osob jakie pisza na tym forum zauwazam z niepokojem ze wiekszosc to jakies zakompleksione buraki.piierdolicie bez sensu o jakichs slupach ze sie wyginaja,ze premier przyjezdza,ze kamery w L-kach,a tak naprawde to w lomzy NIC SIE NIE DZIEJE!!! przynajmniej nic waznego co by moglo byc poruszone na forum.Rozkminiacie jakies glupoty a tak naprawde to jakies 80% wszystkich dotychczasowych tematow jest niepotrzebna.ludzie zastanowcie sie naprawde nad soba!!! ...nie mam subaru ...ale mam impreze !!!!!. _______________________________________________________ Tych postów jest masa, obraża ludzi i obrzuca błotem ,nawet Angel tobie się dostało od tego typa, wystarczy skorzystać z opcji ( szukaj) na forum, wpisać jakieś niecenzuralne słowa i wcisnąć szukaj, gwarantuję że postów cycq-a znajdziecie co niemiara. A tak wogóle to dobrze że wygrzebałem te posty, będzie łatwiej temu miłemu 20-latkowi dobrać się do d..., może wtedy zrozumie znaczenie słowa "CWEL", a zapewniam Cię drogi Cycqu że na takich "troli" znajdzie się w końcu sposób. metius- jeszcze chcesz przykładów chamstwa tego człowieka. Jeżeli uraziłem kogokolwiek na tym forum wypowiedzią "Śmieć" skierowanym do forumowicza o nicku cycq to najmocniej przepraszam. ______________ Nigdy nie dyskutuj z glupcem. Najpierw ściągnie cię do swojego poziomu, potem pokona doświadczeniem.
|
|
uomrzan. Nikt nie broni nikomu wolności słowa, ani wolności wypowiedzi, chodzi o wulgaryzmy w stosunku do innych. Pozdrawiam. ______________ Nigdy nie dyskutuj z glupcem. Najpierw ściągnie cię do swojego poziomu, potem pokona doświadczeniem.
|
|
leszek16064 nie odbieraj mojej wypowiedzi jako atak na twoja osobe bo tak nie jest chce tylko zauwazyc ze nikt tutaj nie jest swietym, bez skazy a jezeli chcemy aby tak bylo nie dajmy sie prowokowac i oddawac tym samym.
|
|
Ja to rozumiem, tylko co zrobić aby skutecznie walczyć z takim zachowaniem jakie prezentuje cycq. Udawać że nic się nie stało? Myślę że to przynosi odwrotny skutek. ______________ Nigdy nie dyskutuj z glupcem. Najpierw ściągnie cię do swojego poziomu, potem pokona doświadczeniem.
|
|
"hamy" zawsze byli, sa i beda tego nie da sie uniknac;/
|
|
POPIERAM pzdr
|
|
Następny przypadek zachowania cycq z dzisiejszego dnia: Re: DVD w Łomży - wypożyczalnia & internet Autor: cycq (---.internetdsl.tpnet.pl) Data: 23-04-06 00:14 a moze possiesz mi jajko ...?? hę ???? ...nie mam subaru ...ale mam impreze !!!!! ______________ Nigdy nie dyskutuj z glupcem. Najpierw ściągnie cię do swojego poziomu, potem pokona doświadczeniem.
|
|
<a href="http://4lomza.pl/forum/search.php?f=2&search=cycq&globalsearch=0&match=1&date=0&fldauthor=1">Posty cycq-a</a> ______________ Nigdy nie dyskutuj z glupcem. Najpierw ściągnie cię do swojego poziomu, potem pokona doświadczeniem.
|
|
Wszystkie posty cycq, zapraszam do lektury. http://4lomza.pl/forum/search.php?f=2&search=cycq&globalsearch=0&match=1&date=0&fldauthor=1 ______________ Nigdy nie dyskutuj z glupcem. Najpierw ściągnie cię do swojego poziomu, potem pokona doświadczeniem.
|
|
Popieram list Leszka, bo rzeczywiście panuje tu wolność wypowiedzi, ale w negatywnym tego słowa znaczeniu. Mój sposób to po prostu ignorować ich zaczepki, a sami wykruszą się. Pozdrowienia.
|
|
Popieram Maćka. Ignorować, ignorować i jeszcze raz ignorować. Szkoda, że takie forum zeszło na psy...
|
|
Witam! Chociaż rzadko się wypowiadam, to często zaglądam na Forum. Jednak ostatnio coraz rzadziej. Popieram wszystkich tych, którzy popierają autora tego postu. Żenada co się robi z tym forum. Wstyd dla naszego miasta. Maciek, to prawda, najlepiej ignorować. Ale człowiek choć nie wdaje się w polemikę na tak nędznym poziomie to i tak zniechęca się aby odwiedzać to forum. Uważam, że każdy moze mieć szansę wypowiedzenia własnych poglądów, ale są jakieś normy i jeśli się je przekracza to powinny wynikać z tego konsekwencje. No sory, ale tak jest w życiu. Dlaczego to forum ma być przedszkolem dla zakompleksionych ludzi nie umiejących sensownie dyskutować ??? Oczywiście jest admin tego forum (chociaż wielu wątpi w jego istnienie) Jest, ale... Pozostawię to bez komentarza Pozdrawiam rozsądnych forumowiczów
|
|
to juz mnie nie lubicie?? nie no, normalnie sie rozplacze !!!!
|
|
leszek16064 spojrz na date wszystkich postow moich ktore pozwoliles sobie przytoczyc... widocznie nudzisz sie jeszcze bardziej niz ja kiedys :) proponuje puknij se w jajko :)
|
|
a ten dalej reklamuje forum ;]
|
|
TEZA: Nic nie zdziałacie. UZASADNIENIE: Też proponowałem niedawno gostkom z 4lomza, żeby usuwali obelżywe wpisy i wyrzucali z forum typków rzucających mięsem w innych forumowiczów, ale dali mi do zrozumienia, żebym się fuckał. Podejrzewam, że wśród najwięcej bluzgających i rzucających wyzwiskami są właśnie szanowni admini ze Speedu, więc oczekujemy, że założą kagańce na swoje własne jadaczki - co jest raczej mało prawdopodobne. O ile da się jeszcze ścierpieć opinię, że inny forumowicz ma "ch...we" poglądy, o tyle wyzywanie innego forumowicza od "ch...ów" itp. ma już wymiar zupełnie kosmicznego hiperburactwa. WNIOSKI: Trzeba do buractwa na 4lomza przywyknąć i się dostosować, albo tu nie zaglądać. EPILOG: Ten temat skłonił mnie do zastanowienia się nad moją obecnością tutaj. Podejmuję bojkot tego forum. Nie wpiszę się tu więcej, jeśli jeśli nadal będzie tu można ordynarnie obliżać sobie nawzajem. Romi
|
|
lub po prostu przeniesc sie na inne forum gdy tutaj bedzie pusto to admini pojdą po rozum do glowy ale ludzi jest sporo to 4lomza
|
|
|
nie podoba sie to nie nie czyta sie 4łomza , JASNE, NIE , ale chyba nie dla wszystkich. Kocie jęki na ten "istny cyrk" nic tu nie dadzą :] Mysle ze wiekszosć osób tu piszących jest w młodym wieku , młodośc ma swoje prawa, do głupich wypowiedzi jak i wulgaryzmów które otaczają ich wszędzie - w szkole , na podwórku czasem i w domu , nie dziwie sie wiec ze przenosza je tutaj . Niektórym chłopakom buzuja hormony , lepiej jak sie wyżyją na forum niż na podwórku a może co po niektórzy mają takie "dziwne: poczucie humoru :P
|
|
Trzeba spalic im ten kiosk na Dwornej ;) Idea warta krwi
|
|
POPIERAM na forum udzielałem się na samym początku istnienia - miałem chyba ID 7 czy coś takiego, natomiast po pewnym czasie bałagan jaki tu zapanował zniechęcił mnie do jakiejkolwiek aktywności. Brak moderatora , czy jak go tam nazwać jest widoczny aż nadto w temtach które są umieszczane - chodzi głównie o ciągłe powtarzanie. Co do opluwania ludzi i wulgaryzmów - jak najbardziej wyeliminować
|
|
A po co sobie takim imbecylem jak "cycq" zawracać głowę..Robicie jemu tylko sadysfakcję pisząc o nim a to jest już gość bez jaj, bo z tego co pisze to już dawno mu je zjedli. Popieram *leszek16064 *
|
|
misiek2 chcesz zablysnac intelektem popierajac leszka-orzeszka ???
|
|
cycq ty naprawde jestes debilem.. Chłopie tobie się tylko zdaje, że jesteś kimś wyjątkowym, że coś sobą "reprezentujesz", a poprostu jesteś zwykłym pasozytem i prostakiem i powiem tobie, że dla takich jak ty powinni wybudowac za Łomżą obóz i odizolować od normalnego społeczeństwa. Kogo ty nazywasz idiotą?? Zastanów się lepiej. Jestes życiowym niedorajdą który swoje niepowodzenia nadrabia debilistycznym słownictwem... Szkoda mnie ciebie biedaku..PS Twój nick to mogę urzyć tylko w ubikacji, do niczego innego nie będe go urzywał..
|
|
"urzywał" ostro
|
|
Co "cycq" zatkało ciebie?? Wycięły tobie się słówka?? Haaaa
|
|
Zawsze można pozwać właścicieli forum o publikowanie nieprawdziwych i obraźliwych dla nas tekstów. Może to coś kogoś nauczy? W pierwszej kolejności piszemy do admina z prośbą o usunięcie postów, w których jesteśmy szkalowani. Jeśli to nie zadziała, pozostaje sprawa w sądzie (naruszenie dóbr osobistych :). Nikt nie może czuć się bezkarnie. -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
buhahahahha w sądzie sprawa wow , przewrażliwieni hahahahah no nie moge spadłem z krzesła ze śmiechu :]
|
|
chamstwo trzeba zwalczac chamstwem, przemoc przemocą, chamstwo przemocą itp. itd. zadne inne metody nie dzialaja... a bycie konfidentem to najgorsza wada jaką można posiadać... nikt takich nie lubi... ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
urzywał?? pomyłka przy druku sorki hehehehe Używał będzie lepiej
|
|
po pierwsze troche mnie dziwi ze na glownej stronie jest napisane ze ktos dodal ostatni wpis 24 wrzesnia 2014 o godz. 18.20 a jak sie wejdzie w temat to wpis ostatni jest z 2006 r. widac Leszku ze twoj list nic nie zdzialal. Administratorzy nie zareagowali. Juz kiedys pisalam ze forum ostroleckie to niebo a ziemnia w porownaniu z lomzynskim. Dlatego tez nie wchodze tu juz tak czeto jak kiedys. Pamietam ze jaki yemat bym nie dodala to od razu zostalam wyzwana. no i oczywiscie taki troll wzbudzal moja agresje. normalnych ludzi na forum praktycznie brak. nie mozna zadac zadnego pytania bo jest sie ponizonym i obrazonym. ja namawiam was zebyscie przestali wchodzic na forum tak jak ja. oczywscie moj wpis tez zostanie wykasowany.
|
|
i wydaje mi sie ze najwiecej trolli jest wsrod administratorow. moze ktos ma kogos znajomego na policji i moze sie zapytac czy z takim czyms moza walczyc??? tym bardziej ze mozliwe ze to admnistratorzy sa autorami tych obrazliwych tekstow.
|
|
popieram inicjatywę
|
|
możecie napisać jakie zmiany <jeżeli będą> wprowadzicie???
|
|
pprzeczytaj list ot bedziesz widziala o jakie zmiany chodzi.
|
|
Popieram autora tematu -oby to coś dało.
|
|
Ktoś tu chce zasłużyć na \"Złotą łopatę\";-) Temat odkopany prawie równo po 8 latach!
|
|
.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |