Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Porządki w SM PERSPEKTYWA |
Czy gdziekolwiek administracja osiedla w SM PERSPEKTYWA wywiesiła informację dla mieszkańców o tym, że od wtorku do piątku będą długotrwałe przerwy w dostawie wody, a jeżeli już ta (woda) będzie, to tylko brudna? Czy pojawiła się gdziekolwiek informacja o miescach ustawienia "beczkowozów" z czystą wodą? Trzeba przyznać, że od 2-3 lat w Spółdzielni "Perspektywa" widoczne jest coraz większe lekceważenie Spółdzielców (mieszkańców).
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Porządki w SM PERSPEKTYWA |
Krisk nie zgadzam sie z toba. Mieszkam Na ks. Janusza 13 i tam od poniedzialku wisi na tablicy ogloszen informacja gdzie i w jakich godzinach nie bedzie wody i w ktorych miejscach beda staly beczkowozy. Pozdrawiam. pz
|
|
A ja takiego ogłoszenia nie widziałem u siebie na klatce a jestem mieszkańcem SM Perspektywa
|
|
witam.właśnie ze taka informacja JEST,mieszkam na mazowieckiej i na tablicy ogłoszen wisi obwieszczenie o braku wody.widzę ze ktos czepia się SP.PERSPEKTYWA.tylko DLACZEGO????????????????????? macho
|
|
kazanska i lagody nie miala zadnych takich karteczek ,,Jebac Konfidentów i Scigania Organy"
|
|
patt , macho jak w Waszych klatkach bylo ogloszenie to nie znaczy, ze musi byc w innych...u mnie dobpiero sie kartka pojawila 26 gdy juz wody nie bylo i to w dodatku nie z rana...a w dodatku byla pieczatka 21.09.2006... ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
krisk na ul.Mazowieckiej są wywieszone informacje o czyszczeniu i o ustawieniu beczkowozów??? waldek27 Wtedy nie uważałaś co robisz, teraz rób co uważasz.
|
|
waldek27 " krisk na ul.Mazowieckiej są wywieszone informacje o czyszczeniu i o ustawieniu beczkowozów??? " obserwuje jakis czas twoje wypowiedzi i patrze, zecaly czas piszesz ze znakami zapytania... i teraz nie wiem czy to jest pytanie do krisk'a bo sam nie wiesz i on ma sie przejsc zeby zobaczyc czy jest wywieszone i ci o tym napisac bo tobie sie nie chce wychodzic...czy jak? ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |