Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
rzutnik do pozyczenia ;D |
Witam. Gdzieś kiedyś w ogłoszeniach na tej stronie ktoś ;P napisał że wypozyczy rzutnik odpłatnie. Wiecie kto to moze być bo chciałbym skorzystać ;P pozdrawiam.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: rzutnik do pozyczenia ;D |
a ja przeczytalem rozrzutnik :D
|
|
zapytaj w firmie EXPERT u chyba gość nazywa się Gutowski, coś tam handluje komputerami przy blaszaku, na przeciwko naprawy rowerów, koło IDEI
|
|
Przy blaszaku to napewno nie handlują komputerami tylko chleją wino, albo piwsko. Gdzie by rolnik z rozrzutnikiem przyjechał pod blaszak...dajcie spokój..
|
|
misiek2 patrzę na post w którym chwalisz leszka za to że sprzeciwia się wulgaryzmom, a teraz sam starasz się sprowokować by to bie coś brzydkiego napisać, przy tzw. blaszaku jest firma Ekspert handlująca i naprawiająca komputery, z tego co wiem to właściciel tej firmy ma i pewnie urzyczy za odpłatnością rzutnik, czytaj jeszcze raz RZUTNIK, jeżeli nie wiesz co to jest to kojarz dalej rzutnik z czymkolwiek
|
|
A powiedz mnie *basia1166*, czy ja tym uraziłem kogoś??, A czy nie jest prawdą, że przy blaszaku jest pełno pijaków. A leszka popieram, bo takie teksty jak sie czyta to aż diabli biorą (krew zalewa)
|
|
A co do "rzutnika" to fachowo nazywa się projektor..pozdrawiam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |