wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
rzutnik do pozyczenia ;D

Witam. Gdzieś kiedyś w ogłoszeniach na tej stronie ktoś ;P napisał że wypozyczy rzutnik odpłatnie. Wiecie kto to moze być bo chciałbym skorzystać ;P pozdrawiam.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: rzutnik do pozyczenia ;D

a ja przeczytalem rozrzutnik :D

zapytaj w firmie EXPERT u chyba gość nazywa się Gutowski, coś tam handluje komputerami przy blaszaku, na przeciwko naprawy rowerów, koło IDEI

Przy blaszaku to napewno nie handlują komputerami tylko chleją wino, albo piwsko. Gdzie by rolnik z rozrzutnikiem przyjechał pod blaszak...dajcie spokój..

misiek2 patrzę na post w którym chwalisz leszka za to że sprzeciwia się wulgaryzmom, a teraz sam starasz się sprowokować by to bie coś brzydkiego napisać,

przy tzw. blaszaku jest firma Ekspert handlująca i naprawiająca komputery, z tego co wiem to właściciel tej firmy ma i pewnie urzyczy za odpłatnością rzutnik, czytaj jeszcze raz RZUTNIK, jeżeli nie wiesz co to jest to kojarz dalej rzutnik z czymkolwiek

A powiedz mnie *basia1166*, czy ja tym uraziłem kogoś??, A czy nie jest prawdą, że przy blaszaku jest pełno pijaków. A leszka popieram, bo takie teksty jak sie czyta to aż diabli biorą (krew zalewa)

A co do "rzutnika" to fachowo nazywa się projektor..pozdrawiam

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org