Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Sklep |
witam chcialby sie zapytac czy ktos z was nie orientuje sie ktory sklep komputerowy jest najtanszy czy tez we wszystkich ceny sa porownywalne ? nie chodzi mi o kupno zlozonego juz komputera tylko o czesci
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Sklep |
pytaj u złodzieji - tam części najtańsze
|
|
proponuje poszukac na allegro lub jakims sklepie internetowym
|
|
Expert na Broniewskiego, mają tam niskie ceny i masz peność że jak coś będzie źle z tym sprzętem to Ci pomogą. Sam tam kupowałem już parę rzeczy i są okey do tej pory;P
|
|
XEROMAX w pasazu na Mazowieckiej
|
|
polecam SPEEDa :D
|
|
Na Ks.Anny jest jakis nowy sklep(obok Banku Społdzielczego) moga miec teraz tanie czesci.Ale nie znam szczegołow jeszcze nie byłem. Pozdrawiam Dyzmir
|
|
Jeśli wiesz co chcesz kupić to poszukaj na porównywarkach cenowych Skapiec.pl ceneo.pl kupujemy.pl powodzonka bigi2004
|
|
EXPERT to najgorzy sklep w Łomży!!!!!! wystrzegac sie go!!!!!! sciema totalna idzie tam!!!!!! jak ktos sie nie zna na komputerach to zaplaci za dobry sprzęt ale tylko na wydruku na kartce a wsadza jakis najtanszy ****!!!!!
|
|
popieram Roberta , kity kity kity !! Ja czesci kupuje na necie, najtaniej oczywiście na allegro , poluj na okazje i kupuj tylku u sprawdzonych sprzedwaców z duzą ilościa komentarzy :D
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |