Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Morderstwo Polki w Egipcie |
Jest dowód ,że wśród morderców był ktoś kto mówił doskonale po Polsku i to on kontrolował jej rozmowę - oprócz rezydenta i jego kumpli Egipcjan ,słychać wyrażnie jak mówi słowa CIEKAWSKI I rozkazująco do Madzi WSTAJEMY...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Morderstwo Polki w Egipcie |
W ubiegłym roku w Karpaczu znaleziono w pokoju hotelowym 30 letnią wiszącą modelkę Karolinę Kaczorowską, policja stwierdziła samobójstwo, rodzice nie uwierzyli, sprawą zajmował się Rutkowski i jeśli mnie pamięć nie myli bo nie mogę odszukać ale wydaje mi się że z Magdą mieli wspólnych znajomych.
|
|
Co za czasy...
|
|
Świnie z PO celowo chcą sprowadzić do Polski muzułmanów bo wiedzą, do jakich patologii i zagrożeń może to doprowadzić. Robią to świadomie i celowo by zniszczyć Polaków. Tymczasem na zachodzi Europy dzieją się codziennie takie rzeczy Zastraszona szwedzka poczta wstrzymała dostarczanie przesyłek do strefy „no go” w Sztokholmie https://ndie.pl/zastraszona-szwedzka-poczta-wstrzymala-dostarczanie-przesylek-strefy-go-sztokholmie/ -
|
|
Masz rację wśród tych co byli z Karoliną w tym hotelu był Markus włodarski obecny przyjaciel Madzi...istny cud , pech...
|
|
Wejdź na Wolną Polskę i zerknij a napewno zauważysz tytuł interesującego filmiku....
|
|
No widzisz Etanol jednak dobrze pamiętałam nazwiska. O filmiku na Wolnej Polsce było do Kamili.
|
|
Rodzice potrafią sprzedać swoje dzieci do podobnego syfu. To co mówić o obcych. Tojest wielka przestroga dla młodych kobiet. Niech będą czujne!Są czasy kiedy trudno ludziom zaufać.Brat wydaje brata, mąż żonę, matka dziecko.
|
|
Babciu - dziewczyna była naprawdę piekna pracowała jako modelka na zachodzie nazywała się Karolina Kaczorowska sprawa umorzona powiesiła się w swoim pokoju na kablu prostownicy do włosów
|
|
Tak, dokładnie takich chcieli nam sprowadzić do Polski zwyrole z PO Kopacz, Tusk, She tyna itp. swołocz http://wolna-polska.pl/wiadomosci/seksualna-apokalipsa-noze-gardlach-dzieci-brutalne-gwalty-kaleczenie-100-osobowy-islamski-gang-bezkarny-2017-05 Trzeba o tym pamiętać przy wyborach i ostrzegać ludzi -
|
|
Kamila ? może SY ?
|
|
Chyba tak:) Stransky zmienił płeć? ...Etanol wierzysz że dziewczyna młoda,piękna, mająca życie przed sobą wyjeżdza aż do Karpacza aby odebrać sobie życie?
|
|
Cloud nine to nazwa popularnego LSD. Maciej Solczak to osoba z grona znajomych Markusa Włodarskiego, to on miał lecieć do Egiptu, po Magdalenę. https://www.facebook.com/Maciej-Solczak-CHILL-ZONE-1743870552558255/Maciej Solczak - CLOUD NINE. 77 likes · 9 talking about this. #podróżnik #astronauta #życiasurfer #latarnik #marzyciel #łapaczsnów. czytaliście, działa ten wasz Rutkowski :))) 08.05.2117r - \"Apeluje do Markusa W. , Macieja S. i Michała R. by natychmiast zgłosili się albo do nas albo na policję i powiedzieli prawdę. Docierają do nas informacje jaki mógł być prawdziwy powód wyjazdu Magdy Żuk do Egiptu - zaapelował dziś Krzysztof Rutkowski\".- Cytat z Patriot24. komentarz z sieci : Można domyślać się ze stręczyciele wysłali dziewcżynę jako do \"towarzystwa Arabow\" za przynajmniej 10tys Euro, prawdopodobnie za jej zgodą,tyle, ze w Egipcie \"coś się odjebalo\" jak na video rozmowy z Magdą, nagrał swe ostatnie słowa nic nie wiedzący, grzeczny i kulturalny Markus. alkohol i De.bilka _ TO JAK TO BYŁO , MUZUŁMAŃSKIE MUŚIMY, czy nasi rodacy Polacy, Polce taki los zgotowali ?
|
|
Idioto skoro jedni wysłali a drudzy zgotowali jej tam piekło to niby są mniej winni? Pier.olnij się pustym worem w łeb!
|
|
MUZUŁMAŃSKIE MUŚIMY, czy nasi rodacy Polacy, Polce taki los zgotowali ? Portal Patriot24.pl przeprowadził obszerny wywiad z rodzicami Na początku podkreślali, że podczas świąt wielkanocnych, gdy widzieli się po raz ostatni, ich córka była w świetnym nastroju. Planowała nawet ślub ze swoim chłopakiem Marcusem. Rodzice nie kryją także rozczarowania z postawy polskiego konsulatu i ubezpieczyciela. - Do nas nikt nie dzwonił. Mąż wydzwaniał do ambasady. Pytano go tylko o ubezpieczyciela. Wszyscy nas potraktowali jak śmieci. Więcej informacji uzyskiwaliśmy tylko dzięki córkom. Myśmy tylko prosili by sprowadzili naszą córkę - powiedziała łamiącym się głosem matka. Pod koniec wywiadu nerwy puściły ojcu Magdy. - Słowiańska uroda, naturalne włosy, niebieskie oczy, a te ch*je ją zniszczyły, te sku***syny dziady - mówi zrozpaczony ojciec. KOGO MIAŁ NA MYŚLI , PRZECIEŻ NIE PRZYSZŁEGO ZIĘCIA ! matka zmarłej 27-latki w półgodzinnym nagraniu, które opublikowano na portalu Patriot24.net. – Przemiły człowiek, grzeczny – powiedziała z kolei o Markusie, jej chłopaku. – Oni planowali ślub, mieli nawet dalsze plany, założyć rodzinę – kontynuowała. Małgorzata , siostra zmarłej zamieściła na Facebooku apel : – Prosze nie bawcie sie w detektywow i nie zadawajcie mi po 30 pytan dziennie, bo wy od tego nie jestescie.. zajmuje sie tym policja i Rutkowski, Markus nic nie zrobil, bardzo kochal moja siostre i nikt z mojej rodziny nie byl szantazowany.. Wasze teorie spiskowe sa okropne.. ile ludzi tyle histori.. Juz nie moge tego czytac... – stwierdziła bezsilnie.
|
|
PO ma krew na rękach! Ludzie nie głosujcie NIGDY na _s _synów z PO! -
|
|
STRANSKY , jakim trzeba być tchórzliwym śmieciem, by dupek ukrywać się musiał pod kobiecym nickiem Kamila ? Autor: Kamilaa33 (---.elpos.net) Data: 08-05-17 22:12 Ciekawe dlaczego nie jestem uprzedzony do buddyzmu czy hinduizmu...
|
|
A jakim trzeba być dupkiem aby nick co rusz zmieniać i być : Zonkiem, zezowatym szczęściem, egzorcystą, speechem i grom wie kim jeszcze?!
|
|
De. ciągnij druta ! goń się kłótliwa babo, pisz na temat brak ci merytorycznych argumentów, to teraz będziesz kota ogonem odwracać i temat zamydlać ?
|
|
ale nigdy nie pisałem tu jako kobieta, a CIOTA :)))
|
|
Speech, połóż się już lepiej. \"nigdy nie pisałem tu jako kobieta, a ciota\" Te powyżej to są twoje słowa. Ja rozumiem i potrafię docenić twoją szczerość, ale mimo wszystko coś niecoś, powinieneś zachować w tajemnicy. < wieczne im odpoczywanie >
|
|
To jest bardzo na temat osiołku- odnośnie zmiany ników, wstyd ci? Nieee tacy jak ty wstydu nie mają..Bierze cię na noc idź do kozy, niech ciągnie aż ci dym uszami pójdzie;) Tylko czy twoja koza Baśka lubi mikropenisy, oto jest pytanie;)
|
|
haha kale, ślepcze nie sraj ogniem :) ... a skąd ty się teraz wziąłeś w tym temacie :)) primo : to nie do ciebie było o tej ciocie :) secondo: widzisz ty choć jeden twój post w tym temacie :) ... i znów kale na idiotę wyszedłeś, a jak nie wywoływany, trzeba było siedzieć cicho :) kto to powinien już się położyć ? oj, widać jak te oszołomy ŚLEPO jeden za drugim obstają , a później nerwami się tłumaczą haha
|
|
De, bilko , widać po tobie, że jak suka nie ma czym srać, to sra głąbami :))) Nie dam ci prztyczka ani klapsa. Nie powiem nawet pies cię jebał, o to mezalians byłby dla psa
|
|
Myślałem że to tylko zryta picza. Teraz sam się przyznał że i ciota. Podsumowując-idiota! < wieczne im odpoczywanie >
|
|
ślepy kale pomyliłeś z tej zajadłości tematy hahah idioto, aleś wyskoczył , jak filip z konopi :) musi być ci teraz głupio, co ? a może i nie, bo wy jak te świnie, pluć wam w twarz, a wy twierzicie, że to deszcz pada hahaha ślepiec ! i dureń ... a skąd ty się teraz wziąłeś w tym temacie :)) primo : to nie do ciebie było o tej ciocie , tylko do STRANSKY :) secondo: widzisz ty choć jeden swój post w tym temacie :) Autor: kalam (---.elomza.pl) -> Data: 09-05-17 00:27 Speech, połóż się już lepiej. \\\"nigdy nie pisałem tu jako kobieta, a ciota\\\"
|
|
Picza, jesteś prymitywny cham z inteligencją mikrocefala i takim już pozostaniesz. Czy ja twierdzę że, był mój jakiś post w tym temacie? Czytając zdziwiła mnie twoja szczerość żeś ciota. Co sam napisałeś powyżej. Albo ty już nie wiesz co piszesz, albo pustak zupełny? Bo że szmata, to każdy wie! < wieczne im odpoczywanie >
|
|
Jasnowidz o śmierci Magdaleny Żuk. Co stało się w Egipcie? Jego zdaniem Magdalena Żuk miała nagły atak psychozy. WAŻNE !!!!warto wysłuchać .... http://www.fakt.pl/wydarzenia/polska/jasnowidz-o-smierci-magdaleny-zuk-co-stalo-sie-w-egipcie/71kgn6p ... prawie 9 MINUT wywiadu, i LOGICZNE WYTŁUMACZENIE !!!!!
|
|
https://www.youtube.com/watch?v=du0h1WXkp0A&feature=youtu.be&t=14 relacja i wywiad , mówi pan Andrzej Piotrowski z Łomży oglądaj również video na portalu Wolność24.pl http://wolnosc24.pl/2017/05/13/protest-pod-ambasada-egiptu-ludzie-przyszli-zeby-oddac-hold-zmarlej-polce-video/ - piszący na forum pod nickiem Autor: c2h5oh vede temat : http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=1&i=395358&t=395358
|
|
|
The Red Bull Advent Calendar is a high-energy twist on the traditional holiday calendar. Instead of chocolates or small gifts, it offers a daily dose of motivation and energy with various Red Bull products, keeping you fueled and refreshed throughout the festive season. shree
|
|
Usłyszenie tej informacji było właściwie dość zaskakujące. Widać, że analiza jest logiczna. Nie mogę się doczekać aktualizacji wielu innych różnorodnych informacji free games
|
|
We were quite surprised by many things, especially impressed by the mechanism that capybara clicker created
|
|
If we consider that Pi123 is related to a fictional universe or media product, it could be the title of a novel, movie, video game, or comic.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |