Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ciemnka Karnacja:) |
Mam Pytanie;) Jakie Są Najlepsze Sposoby Na Przyciemnienie Karnacji? Nie mówiąc O Solarce heh:P Żyje By Pakować Pakuje By Żyć
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ciemnka Karnacja:) |
O jej co za koleś. Miłego pakowania i opalania. hahahaha
|
|
Proponuje się nie myć, i tylko pakować. Ciekawe jak na starość będzi wszystko zwisało ?
|
|
Kamilek nie podoba sie??? To Kur.. Nie Pisz!!! Żyje By Pakować Pakuje By Żyć
|
|
hmmm no chyba zbyt wielu sposobów to nie ma. Oprócz solarki pozostaje samoopalacz ale z nim radze ostrożnie, bo skóra może przybrać żółtawy odcień no i te plamy...pozdrawiam cieplutko :)
|
|
jeżeli solara odpada to pozostają ci tylko samoopalacze o niczym innym nie słyszałem. waldek27 Wtedy nie uważałaś co robisz, teraz rób co uważasz.
|
|
no i słońce hehe ;] Tylko Łomża ŁKS ! "Piłka jest okrągła, a bramki są dwie"
|
|
pij soki z marchwi, ale nie za duzo bo potem skora robi sie taka pomaranczowata
|
|
Proponuje wyjazd na Śląsk i prace w kopalni !!! Na samym dole z bardzo dużym młotem !!! Oczywiście ręcznym bo chyba nie jesteś na tyle inteligentny żeby obsłużyć młot pneumatyczny !!! A ciemniakiem to chyba od urodzenia jesteś??? Kill or not to kill ??? This is the question !!!
|
|
FranzMaurer eheheh zgadzam się ;) Pakero może się wysmaruj bejcą jak to robią kuluryści :)
|
|
pakero kolejny po TeDe polski bialy murzyn :DDD
|
|
Trzeba wejść na gejosko stronę oni tam napewno wiedzą jak pieknie wyglądać ahahahaha.
|
|
urzad skarbowy ThX:) Reszta propozycji Odpada a szczególnie Kamilka And FranzMaurer Żyje By Pakować Pakuje By Żyć
|
|
Kamilek a skad wiesz ze na tej stronie wiedzą jak dobrze wygladac?hehehehe
|
|
w aptece mozesz kupic Beta Karoten , kapsułki "nadaja skórze brzoskwiniowy odcień oraz przyspiesza uzyskanie brązowej tonacji skóry na słońcu i w solarium" efekt jak przy piciu sokow marchewkowych :P:P
|
|
*nati* SPasiba Rybko:D Żyje By Pakować Pakuje By Żyć
|
|
Mam nadzieję, że nie obraziłem jakiegoś geja. A jak tak tu h.. mu w d....
|
|
Jesli chcesz szybko sie opalic polecam Airbrush - opalanie natryskowe - wchodzisz do kabiny gdzie spryskuja cie specjalna specjalna substancja wnikajaca w naskorek (cos na zasadzie samoopalacza) ktora powoduje przyciemnienie karnacji utrzymuje sie ok 7-14 dni w zaleznosci od skory. Nie wiem czy w lomzy jest cos takiego ja niestety nie slyszlam.
|
|
airbrush jest cholernie drogie, więcej niz karnet na solarke na pewno wyjdzie i ma krótkotrwały efekt ;/ Pakero polecam jakies tabletki . moja panna to brala latem , potem tiriri na solarke i byla od razu brazowa, teraz jej nie pozwalam bo i tka za duzo "solarek" chodzi po ulicach i wole zeby była zdrowa niz opalona, takze teraz cos tam łyka i tez ma śliczna naturlaną opaleizne :D do teog jak tu pate osób napisało pić karotki, kubusie i inne wynalazki , albo samemu zainwestować w sokowirówke i sobie dawkować z 1-2 litry soczku marchwiowego :D
|
|
Airbrush wclae nie jest drogi - tam skad pochodze kosztowal w zeszlym roku 40 zł i u mnie trzymal sie 2 tygodnie (nawetprzy pillingach) w sumie to na jedno wychodzi bo zeby uzyskac taki efekt trzeba troche pochodzic ale oszczedza sie czas :D pozdrawiam
|
|
BadBoyz a efekt po jakim czasie jest wiesz może??:D:D:D Żyje By Pakować Pakuje By Żyć
|
|
soczki wiem że- jakis miesiac ale musisz pic duzo min 1 L , sam chlałem ale przesadziłem, ja wpierniczałem po kilka litrów Karotek przez pare miesiecy, potem miałem pod stopami żółte, dłonie żólte , uszy LOL wszystko hahaha bez kitu za Chinola mógłbym robic a te tabletki to juz dłuzszy okres chyba jak nie łaczysz z solarka , jak jednocześnie sie opalasz na solarium to moment jestes "dziewczyny lubią brąz" jak cos to zapytam potem moją panią o wiecej szczegółów ;] pozdo :D
|
|
tyle piłem bo mi smakowały :))))))))))))))))))))
|
|
BadBoyz Dziękuje Ślicznie:):):) Żyje By Pakować Pakuje By Żyć
|
|
bejca do drewna w kolorze jasny mahoń trzyma 2 tygodnie . Jak jeszcze któryś facet zapyta jak depilowa włosy na d......pora prosic brzezińskiego o pozwolenie na Błękitna Ostrygę w Łomzy.
|
|
Pakero !!! Ja też proponuje ci tabletki !!! Jest to węgiel drzewny a jego działanie jest ogólnie znane !!! Jak dostaniesz konkretnego zatwardzenia i bedzie cie kur...sko cisnelo to nie dośc ze zmienisz kolor skory, na co prawda czerwony ale i pewnie oczka takie ladne przekrwione ci wyskocza !!! Tylko nie piardnij pod takim cisnieniem bo ci dupsko rozerwie !!! Kill or not to kill ??? This is the question !!!
|
|
Idioci że głowa mała , chętnie wezme te tabsy i nasram na jednego z drugim, synki młynarza k*rwa
|
|
No co ty robisz no co ty robisz jesteś z miasta Łomzy a nie z Najrobi .Jesteś biały i bądź z tego dumny .Murzyni sie wybielaja
|
|
czasem mi wstyd za białą rase, za tych porąbanych rasitów , jedyny murzyn o którym slyszałem ze sie wybielił to michael jackon , jedne wielkie trucie ;/
|
|
smieszne to wszystko :D... a po co w ogole ta ciemna karnacja? w podrywaniu panienek to i tak Ci nie pomoze... jak lubisz blachary i tapeciary to zainwestuj moze w jakąś fajną brykę, a jak nie to tylko wrodzone umiejętności nawiązywania kontaktów i urok osobisty mogą pomóc :) ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
BadBoyz ty to chyba i tak jesteś brązowy od włażenia w dupsko PAKERO !!! Kill or not to kill ??? This is the question !!!
|
|
jedz na dolny slask do kopalni ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
Franek ja jestem różowy wiesz...
|
|
A nikt wam nie powiedział, że od opalania niszczy sie skóra? Zachodzą w niej przyspieszone procesy starzenia. O czerniaku nie wspomnę...
|
|
własnie Ania temu wszystkie "solarki" za kilka/kilkanaście lat bedą wygaldać jak wysuszone rodzynki mniam mniam :/
|
|
Wtedy sobie zrobia lifting, bo jak nie to już tylko mokra szmata i żelazko .... hyh
|
|
SaneOne A Poco mi biała karnacja?:) Ciemna Mi sie podoba i Koniec tematu;) Żyje By Pakować Pakuje By Żyć
|
|
SA ...wiesz sa samoopalacze mozesz kremowac sie nimi razem z balsamem i nie miec zaciekow ,dodatkowo kremy kosmetyczne z maslem kakaowym tez przyciemniaja jest taka firma sopot dosc tania i skuteczna pomaga ,a jesli cos super szybkiego zamiast siedziec pod lampa samoopalajaca teraz w nowoczesnych salonach sa maszynki samoopalajace ,wchodzisz do tuby nagiusienki właczaja sie prysznice ktore cie spryskuja potem suszenie i juz kolorek cena 1 zabiegu okolo 30-50 zl gizmo
|
|
Ja polecam kąpiel błotną ;-) trzeba łączyć przyjemne z pożytecznym , niedośc że zdrowe to i kolor Ci się zmieni
|
|
giza ile sie ten efekt utrzymuje?:) Żyje By Pakować Pakuje By Żyć
|
|
Pakero !!! Wejdz w dupsko BadBoyz'a !!! Tak jak on tobie wlazi obaj bedziecie brązowi ja kasztanki !!! DO DUPY Z GEJAMI !!! Kill or not to kill ??? This is the question !!!
|
|
homofob buhehe zazdrosny że własna żadna panna nie daje ci dupy, w sumie sie im nie dziwie :]
|
|
Super Franek Zasranek mając panne od 3 lat , która bedzie moja żoną pierwszy raz ktos mi mówi ze jestem gejem buhehe smiechu warte a moze moja love ot tylko przykrywka , współczuje braku poczucia humoru , braku powodzenia u dziewczyn i snów o dupach , bo coś bardzo lubisz to słowo :] Bardzo fajnie że oceniasz kogos kogo nie znasz , jesteś ewnetementem w skali świata haha prawdziwy kozak wow pewnie sam siedzisz non stop na gejowo.pl buhehehe Lepiej Franek Zasranek spójrz na 1 post Pakera i nie zmieniaj tematu i nie wyjezdzaj z tym gejowem homofobie ;] pozdro franek smiechu warte !!! back to basic.......
|
|
FranzMaurer Milcz Ty Niechciany OchŁAPIE StaroŚwiecki!!! Żyje By Pakować Pakuje By Żyć
|
|
BadBoyz Olać tego Dziada Ciepłym Moczem I Po Kłopocie:) Żyje By Pakować Pakuje By Żyć
|
|
heh no fakt ;] nikt go nie lubi temu taki jest zazdrosny o kontakty miedzyludzkie hie hie hie jak to FranekZasranek nie wiecej nie mniej :]
|
|
na rozładowanie emocji:) |
mam cos dla was..:) http://world2.monstersgame.pl/?ac=vid&vid=35042228 zalogujcie sie i przylaczcie do nas..polecam hehe
|
|
a masz dla mnie 10 tys zł ?? ;]
|
|
BadBoyz Podejrzewam że nie ma dla ciebie 10000 tyś zł;) Żyje By Pakować Pakuje By Żyć
|
|
Naturalna opalenizna jest najlepszym sposobem. Poza tym, że nie powinno się siedzieć zbyt długo na słońcu i stosować odpowiednie kremy. Jakie kosmetyki do opalania polecacie tak właściwie?
|
|
Nie czytałam wcześniejszych wypowiedzi,więc może powtórzę \"słońce \"
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |