wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
studia

co uważacie na temat szkoły jezykowej (anglistyka) w kolegium na reymonta ??? jest moze ktoś kto sie tam uczy lub zna te szkołe bo nie wiem czy wybrac te kolegium

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: studia

Szczerze odradzam te kolegium jeżeli chcesz znależc prace i czegoś sie nauczyć. Ale jeżeli chcesz mieć luzy przez 3 lata to właściwe miejsce

Re: studia

Nowy1984 poprzyj swoją wypowiedź jakimś dowodem. Uczyłeś się tam?

Na każdych studiach znajdą się tacy, którzy będą się opieprzać kilka lat i tacy, którzy faktycznie przykładają się do pracy i uwierz, nie mają problemu ze znalezieniem pracy w szkole.

Ciekawi mnie jedno. Wszyscy jadą po tym kolegium, niepubliczne jest be, panstwowe jest super. Ciekawe tylko dlaczego studenci niepublicznego kolegium przyjmowani są po roku nauki do państwowego bez egzaminu (nie wszyscy, ale są). Skoro nic się nie nauczyli, to dlaczego honoruje się ten rok studiów z wpisami w indeksie? A to zagadka :)

Ja uważam, że warto się tam uczyć. Wszysto i tak zależy od Ciebie, Twojego podejścia do nauki i zainteresowania językiem.

Pozdrawiam,
kaschia

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org