Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gdzie kupić koguta? |
Wiecie może gdzie można kupić koguta żywego, dla mojego psa do zabawy? Czy w Łomży w jakimś sklepie zoologicznym kogut dostać można?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gdzie kupić koguta? |
hyba ta
|
|
w koguciowni
|
|
w każdym, sklepie dla debili .
|
|
@jeniec widze że masz jakieś znajomości w tym temacie to byś mi załatwił po znajomości :P
|
|
Podjedź do najbliższej wioski i sobie złap
|
|
Jest w twojej wsi idioto . Kogut żywy , to nie zabawka .
|
|
Ale masz problem, czego jak czego ale kogutów w Łomży jest pełno, na każdym kroku można je spotkać. Ostatnio widziałem w sklepie drobiowym jak znosił jajka różnokolorowe już na Wielkanoc przyszłoroczną. ____________________________________________________________ Ludziom uczciwym zawsze należy oddać sprawiedliwość. A nieuczciwym, pieniądze.
|
|
Na politycznym jest jeden. Co prawda trochę mały, ale za to teoretycznie napalony jak 100-kvtasów. Do zabawy dla psa będzie akurat. < wieczne im odpoczywanie >
|
|
Zakrec sie przy jakims radiowozie i sobie odkrec. A swoja droga jaki ******** pan taki jego kram. PS.Tez sie zapisz na strzelnice mysliwska to sobie postrzelaja do sylwetki pedzacego PUSTAKA!
|
|
Na akademickiej na magazynie ostatnio jeden chodził . .........................................................................
|
|
Coraz głupsze pytania na tym forum a już te typu gdzie można kupić to masakra! Ponadto kogut to żywe zwierze a nie maskotka dla psa!
|
|
a ty co robisz ? udajesz zainteresowanego tematem by wrzucić reklamę
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |