Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
wiosenne porządki |
Ci którzy jeszcze nie zaczęli to polecam. Warto wysprzątać mieszkanko, ogród i samochód na wiosnę. Słoneczko świeci i od razu człowiek ma więcej sił i dobrego nastroju. Do wyczyszczenia tapicerki samochodowej polecam karchera (www), a do prac domowych własne ręce;-)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: wiosenne porządki |
oj tak, to bardzo pomocne urządzenie. Potrafi domyć każdy zakamarek.
|
|
Można by powiedzieć, że teraz czekają nas już tylko świąteczne porządki, bo niedługo Boże Narodzenie;) . Moim obowiązkiem jest niestety mycie okien, bo żona ma lęk wysokości i nie wejdzie na drabinę. Nie lubię tego robić, bo zazwyczaj męczę się kilka godzin, a potem i tak coś zostaje, albo smugi, albo drobinki ręcznika papierowego. Ech. Kilka dni temu przechodząc przez miasto, przyuważyłem bilbord reklamujący myjki Karcher i zastanawiam się nad zakupem, szczerze mówiąc. Sądzę, że znacznie ułatwiłoby mi to pracę i miałbym gotowy prezent dla żonki ;p . Uważacie, że jej też się spodoba? ;) Adi ;)
|
|
Jeśli nawet się nie spodoba to Tobie będzie lżej. Mam taką myjkę i świetnie się sprawdza.
|
|
No, teraz do wiosennych porządków jeszcze daleeeko.
|
|
Teraz to bardziej porządki świąteczne ; ) Choć ostatnio czytałem serię ciekawych artykułów na temat wiosennych porządków : ) http://www.fachmistrz.pl/2015/05/Wiosenne-porzadki-1-Zadbaj-o-nieszczelne-okna
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |