Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ginekolog Nfz |
Witam . Jaki w łomży najlepszy ginegolog państwowy ? Najlepiej to taki który specjalizuje się w torbielach ... :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ginekolog Nfz |
jeśli chodzi o torbiele polecam Dr. Oleszczuka przyjmuje prywatnie , bardzo dobry lekarz , ja wyleczyłam u niego torbiele i znam też kobiety którym wyleczył je właśnie dr. Oleszczuk , jeśli chodzi o leczenie na NFZ to pójdziesz dwa razy i od razu będą cię kierować na zabieg . info gdzie przyjmuje dr. Oleszczuk w internecie znajdziesz
|
|
MI pomogl dr Skrętek z Makowej. Wlasciwie dwukrotnie podal mi lylko odpowiednie lekarstwo i torbiel sam sie wchlonąl. A byl duzy, bo ponad 5 cm NIkt nie kierowal mnie na zabieg - a propos poprzedniej wypowiedzi. Przyjmuje na NFZ
|
|
A ja polecam olej lniany budwigowy po 3 miesięcznej kuracji torbiel na jajniku sam się wchłonął. Szukaj diety dr Budwig lub informacji na temat oleju lnianego budwigowego. Mi go ktoś polecił na forum. Jestem wdzięczna tej osobie, bo od oleju poprawił mi się wzrok (udokumentowane). Olej jest w aptece na rondzie Nowa pół litra kosztuje 20 zł. A lekarza polecam Skrętka, nie straszy kobiet, zna się na rzeczy.
|
|
Kto poleci dobrego ginekologa na NFZ? Ten do którego chodziłam niestety przestał przyjmować w Łomży
|
|
Dr. Pękała przychodnia u. Wyszyńskiego 10
|
|
No właśnie już nie przyjmuje
|
|
Też szukam, najlepiej takiego od nowoczesnej antykoncepcji, chciałam zmienić tabletki na levosert
|
|
A Ściana albo Zdanowicz był ktoś u nich?
|
|
Ja się dopiero wybieram
|
|
Nie wiem jak leczy torbiele bo akurat mi nic nie dolega z tych spraw, ale z czystym sumieniem mogę polecić Dr Leśniewicza,świetny lekarz a do tego przemiły facet umiejący słuchać pacjentki.
|
|
A gdzie ten doktor Leśniewicz przyjmuje?
|
|
Dr Leśniewicz jest z Białegostoku przyjmuje we wtorki w Łomżyńskim Centrum Medycznym na Wyszyńskiego.
|
|
Leczyć się na NFZ to trzeba mieć końskie zdrowie. Kolejki koszmarne i jeszcze te godziny przyjęć \"przyjdzie pani od 11-12\" to przychodzę a lekarz mnie przyjmuje o 15 paranoja jakaś.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |