Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kogo się poradzić? |
Jak działać, aby sprawnie uzyskać swoje roszczenia powypadkowe? W takiej sytuacji kogo warto się poradzić? Gdzie mam szukać wsparcia i pomocy?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kogo się poradzić? |
speech jest biegły we wszystkich sprawach , jego zapytaj .
|
|
Nom w tych sprawach to tylko Spiczka. Podobno skończył z wyróżnieniem gimnazjum w Kolnie.
|
|
Gówniarzeria ma jakieś problemy emocjonalne czy kompleksy ? smarkacze, a co to wniosło do tematu ? ni to przypiąć, ni przyłatać , bo z czym to powiązać ? ... \"skrzywdzeni\" na dziale Polityka, tu próbują nieudolnie się odegrać :) jak mały kundel, który nie mogąc ugryźć , to sobie chociaż poszczeka :) ani to śmieszne, ani mądre , żenada baranie łby z ONRu , piszcie merytorycznie i na temat !
|
|
Ależ Szanowny Spechu tak przyganiłeś opozycji ,że zapomniałeś odnieść się merytorycznie he he he
|
|
szacowny alkoholiku, w ww. temacie nic nie jestem w stanie doradzić, niestety :) ja odniosłem się do bezpośredniego ataku na mnie , ... ale ty , czego tu szukasz? ani nic nowego sam do tematu nie wniosłeś, ani też sprawa bezpośrednio cię nie dotyczyła, wtrąciłeś się tylko , między wódkę a zakąskę a po co ? chciałeś błysnąć intelektem , a wyszło jak zawsze u ciebie - cienizna trolle forumowe, takie to są efekty, jak głupota zabiera się za myślenie :))))
|
|
Szanowny Spechu robisz się drażliwy i twoje niewątpliwe zalety , które My wszyscy doceniamy bierzesz za atak na swoją osobę , zupełnie nie słusznie i zupełnie jak prezio...
|
|
Co właściwie pokrywa takie odszkodowanie?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |