wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Angielski

Gdzie można najlepiej w małych grupach nauczyc sie angielskiego od podstaw???a może indywidualne korki??

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Angielski

Polecam Profesor Tatianę z II LO jest naprawdę dobra i niejednego głąba uratowała na maturze

Najlepiej zapisz sie do szkoly jezykow obcych ALMA MATER!

... albo jeszcze lepiej British School!!!

Juz lepiej idz na lekcjie prywatne szybciej sie nauszysz niz w jakiejs szkole jezykowej

Nie polecam żadnych łomżyńskich kursów dla kogoś kto naprawdę chce się nauczyć angielskiego. Najlepsze są lekcje indywidualne u nauczycieli angielskiego

lalka1 byłaś na wszystkich tych kursach, skoro żadnego nie polecasz? Żenada.

Głos Rozsądku

Byłam jako uczeń i nauczyciel wiec uwierz że wiem na jakich zasadach działają

dokładnie, nie ma jak to indywidualne zajęcia z nauczycielem

Ja chodzę 5. rok na Alma Mater i z zielonego z angola, stałem się najlepszy w klasie ;).

Myslę, że się opłaca. Tym bardziej, że korki są droższe... Wystarczy się uczyć ;).

...

Głosie od kiedy to bronisz ludziom jasnowidzenia w roznych sprawach jak niedawno sam w fusach wywrozyles zawartosc pewnego biurka, a konkretnie zawartosci trzymanych w nim CV, mimo jasnego sprostowania

a no żenada

dean84: stronniczy skurwysynu to było pytanie. Siedz na swoim dobrze załatwionym stołku i sie nie odzywaj, frajerze.

Głos Rozsądku

dobrze ze swojej stronniczosci nie widzisz zalosny zakompleksiony buraku, co zly dzien? krowa nie dala sie wydoic?

ale za skurwysyna postaram sie i tobie pomiocie pawiana stolek zalatwic, do zobaczenia

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org