Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Angielski |
Gdzie można najlepiej w małych grupach nauczyc sie angielskiego od podstaw???a może indywidualne korki??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Angielski |
Polecam Profesor Tatianę z II LO jest naprawdę dobra i niejednego głąba uratowała na maturze
|
|
Najlepiej zapisz sie do szkoly jezykow obcych ALMA MATER!
|
|
... albo jeszcze lepiej British School!!!
|
|
Juz lepiej idz na lekcjie prywatne szybciej sie nauszysz niz w jakiejs szkole jezykowej
|
|
Nie polecam żadnych łomżyńskich kursów dla kogoś kto naprawdę chce się nauczyć angielskiego. Najlepsze są lekcje indywidualne u nauczycieli angielskiego
|
|
lalka1 byłaś na wszystkich tych kursach, skoro żadnego nie polecasz? Żenada. Głos Rozsądku
|
|
Byłam jako uczeń i nauczyciel wiec uwierz że wiem na jakich zasadach działają
|
|
dokładnie, nie ma jak to indywidualne zajęcia z nauczycielem
|
|
Ja chodzę 5. rok na Alma Mater i z zielonego z angola, stałem się najlepszy w klasie ;). Myslę, że się opłaca. Tym bardziej, że korki są droższe... Wystarczy się uczyć ;). ...
|
|
Głosie od kiedy to bronisz ludziom jasnowidzenia w roznych sprawach jak niedawno sam w fusach wywrozyles zawartosc pewnego biurka, a konkretnie zawartosci trzymanych w nim CV, mimo jasnego sprostowania a no żenada
|
|
dean84: stronniczy skurwysynu to było pytanie. Siedz na swoim dobrze załatwionym stołku i sie nie odzywaj, frajerze. Głos Rozsądku
|
|
dobrze ze swojej stronniczosci nie widzisz zalosny zakompleksiony buraku, co zly dzien? krowa nie dala sie wydoic? ale za skurwysyna postaram sie i tobie pomiocie pawiana stolek zalatwic, do zobaczenia
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |