Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Sufity napinane |
Czy ktoś w Łomży wykonuje sufity napinane jeśli tak proszę o namiary.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Sufity napinane |
nie wiem,ale fajna sprawa. Pozdrawiam.
|
|
Ciekawi mnie to jak się coś takiego sprawdza w codziennym użytkowaniu.
|
|
Witam, sufity napinane słyszałem ze niedługo zostanie otwarty punkt dystrybucyjny w naszym mieście pierwszy sie zapisuje
|
|
Ostatnio wykonywałem takie sufity i powiem , że to nie tani interes. Akle za to efekt jest super!! Każdy jest nim zadowolony, szczególnie dzieciaki.
|
|
ROBSON Sufity Napinane 502616038 dystrybutor firmy ALTEZA
|
|
Witam,właśnie wczoraj firma ROBSON Sufity napinane zrobiła mi sufit w salonie no i... rewelacja ale efekt!!! Polecam
|
|
Czemu nie, jak ktoś ma \"wolne\" 4 tysiące...
|
|
Hmm jakiś czas temu chciałam zrobić sufit z płyty gipsowej i pewien pan zażyczył sobie za zrobienie sufitu z materiałem 110zł za metr i cztery dni bałaganu w mieszkaniu i znajomy polecił mi sufit napinany.Zdzwoniłam,przyjechali,zmierzyli,wyliczyli zrobili w pięć godzin i policzyli mi 90zł za metr.Bałaganu nie było a efekt zarąbisty.POLECAM ROBSON Sufity napinane
|
|
Imię (nazwa) użytkownika: oliwia91 Posty: 1 Imię (nazwa) użytkownika: Andzej66 Posty: 1 ludzie komu te bajki ... i na stronie portalu jeszcze płatny artykuł
|
|
My korzystaliśmy z łódzkiej firmy http://nowoczesnyefekt.pl bo według nas mają najciekawsze projekty, bardzo dobrze, starannie zrealizowane w tym teraz także nasz sufit. Postawiliśmy na klasykę, chodziło nam raczej o \"jakiś\" efekt i optyczne powiększenie pomieszczenia, a nie o wielkie wow. Jednak z tego co wiem wykonują różne kombinacje, nawet fale.
|
|
A może warto byłoby poszukać informacji na ten temat w Internecie? Z doświadczenia wiem, że to jest dość dobre rozwiązanie :) Bo jeśli się kogoś za bardzo pokocha, człowiek staje się nieszczęśliwy.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |