Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Mackiewicz Marek zakupił Gaspol |
Brawo Panie Marku bardzo się ciesze i życzę pomyślności jest Pan dobrym przedsiębiorcą szanującym ludzi. można już w naszej kochanej Łomży żyć z nadzieją że kultura życia i pracy wróci na ludzkie tory. asdfgh
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Mackiewicz Marek zakupił Gaspol |
te, dvpowłaz dobrze poinformowany, a co on tam będzie teraz robił na tych 6,5 ha ?
|
|
A kogo to obchodzi czy on czy inny kupił,mi to lotto
|
|
ja nikomu nie ubliżam to i człowieku tego nie rób, pisze o tym jeden z portali. Nie umiesz pisać bez błędów. Ja się ciesze że kupił Pan Marek i nam takie prawo. asdfgh
|
|
Nam?w ilu osobach jesteś racjonalny1234?
|
|
no i co z tego, że pisze o tym jakiś portal internetowy, a ty bezpośrednio zainteresowany, że aż orgazmu dostałeś z zachwytu ? ... mam wrażenie, że ty to robisz w firmie Mackiewicza za trenera Jarząbka :) i łubu dubu, łubu dubu, niech nam żyje prezes naszego klubu :) ... do szafy pogadaj :)
|
|
A kim jest ta gwiazda Mackiewicz ? ____________________________________________________________ Ludziom uczciwym zawsze należy oddać sprawiedliwość. A nieuczciwym, pieniądze.
|
|
Nie no informacja miesiąca- ja pierd.....ę !
|
|
Właśnie taki biznes powinien być wspierany przez władze miejskie a nie mityczni chińscy czy irlandzcy inwestorzy.
|
|
co do zasady masz rację, nie Chińczycy , Bułgarzy czy Amerykanie Andersowej , bo to mrzonki ect. ale, nie chwal dnia przed zachodem słońca , nie wiadomo jakie ma plany i co tam ma być , poczekamy, zobaczymy
|
|
Już sie interesujesz po co kto co kupił, góvno ci do tego! Tworki dla takich jak ty otworzy.A ty w końcu z tej ciekawości kociej mordy dostaniesz!
|
|
Chwalą Mackiewicza, widocznie są dobrze zorientowani w temacie, a ja bym chciał wiedzieć czy oby on na to zasługuje i jakie ma genialne plany co do tej działki, co to ma tam być takiego dobrego, że aż trzeba było tu o tym napisać, założyć bałwochwalczy temat, jakby ogłaszając sukces . De.bilko , jak zawsze gowno wiesz , a chciałaś mi tylko dopiec, to do garów ! jak nie masz nic merytorycznego do powiedzenia w tym temacie , nie ośmieszaj się :)
|
|
A co tobie biznes słabo idzie, że innym mordę do talerza wkładasz?
|
|
De.bilko nie interesuj się bo krowiej mordy dostaniesz, babciu, do garów i wnuki bawić ! hahe beneficjentka MOPSu i Caritasu , wiecznie roszczeniowa postawa wobec innych, którzy sami zapracowali sobie na siebie a i jeszcze muszą utrzymywać taką patologię społeczną , jak De.bilka :) żegnam ozięble kłótliwa babo !
|
|
a ta znowu swoje brednie :)) babo nie ośmieszaj się ! pisz na temat albo gęba w kubeł ! nikogo nie interesuje twoja historia, nie masz co robić, nudzi ci się ?
|
|
Spiczka z autopsji ten Caritas i Mops? Ja nie mam potrzeby korzystać z takiej pomocy i nigdy mnie państwo nie utrzymywało.Ale w przeciwieństwie do niektórych nie naśmiewam się z ludzi biedniejszych czy chorych, bo wtedy by świadczyło o mnie że jestem śmieciem nie człowiekiem.
|
|
Super że zakupił.
|
|
speech pedale wypierdalaj stąd
|
|
DLACZEGO mam się cieszyć z tego że ktoś coś kupił, ku.wa DLACZEGO !!! ____________________________________________________________ Ludziom uczciwym zawsze należy oddać sprawiedliwość. A nieuczciwym, pieniądze.
|
|
Wszystko jasne, Kupił Mackiewicz.
|
|
Pewnie jakaś produkcja elementów betonowych. W ciągu dwóch lat nie da rady postawić jakiejś bardziej skomplikowanej produkcji. A tu wystarczy jakaś duża hala i po sprawie. Maszyny też są dość proste żeby szybko zamówić i uruchomić.
|
|
Autor: johnyb, to typowy troll internetowy, sfrustrowany bezrobotny młodzieniec, który dorwał się do bezpłatnego internetu i z nudów , nigdy nie mając nic merytorycznego do powiedzenia w każdy temat wtrąca swoje beznadziejne komentarze , ani to mądre , ani śmieszne :-) żenada ! ... a do tego patologia społeczna, \"kozak w necie - pi.zda w świecie \", ot, taki bohater z za monitora :))))))
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |