Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
miejsce na romantyczna randke.... |
znacie jakies fajne miejsca zeby isc z dziewczyna na randke??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: miejsce na romantyczna randke.... |
skejtpark :P
|
|
łużko :D:D:D
|
|
***** jak ty bedziesz sie pytal na forum co masz robic z dziewczyna gdzie chodzic itp.....to juz jej wspolczuje...ty ***** baranie!!
|
|
ł"u"żko??!! Jak coś to ku*** ŁÓŻKO!
|
|
Zapytaj sie taty, gdzie spłodził takiego kretyna jak ty i tam zabierz panne. Głos Rozsądku
|
|
Przyjemnym miejscem jes spacer wzdłóż Narwii. Można się przejść na bonę lub do jakiejś restauracyjki. Jeśli macie rowery Lasek Jednaczewski ( jego grobla ) są fajnym miejscem.
|
|
Myślę, że 4 pory roku przy świecach będą idealne :) Jest już trochę za zimno na zwiedzanie wieczorkiem... nie mówiąc już o lesie w nocy! Tomaszu, kto chodzi na randki w dzień? :) -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
Ja to bym tam sam coś upichcił a nie szedł na łatwizne i zapłacił w jakies restorant, jak ktoś cos samemu zrobi dla ukochanej, bardziej sie to docenia :D Nie wiem jak Twoja dziewczyna , ale moja lubi poczadować heh, wiec juz jej zaserwowałem jazde na quadach i paint ball w knyszynie, extrmanlną jazdre rowerem po łomżyńskich górach , łowienie ryb zębami w narwi, bieganie nago po łące hopsasa hopsasa, a w zimie lepienie bawłana z wielkim penisem . Teraz mnie długo nie było wieć trzeba nadrobić zaległosci i ją troche pokatować ]:-> aaa i za każdym razem ma siniaki i mnie przeklnia i strzela fochy na pare dni :]
|
|
łużko a nie ŁÓŻKO (pilnuj swojej milosci a nie mojej ortografi)
|
|
przystanek autobusowy obok ronda solidarności
|
|
Stary cmentarz - ale późnym wieczorem.
|
|
Zajezdnia PKS. Bar Łomżyczka. Miła obsługa i romantyczny nastrój. Polecam :DD ...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...
|
|
te: corvette i GłosRozsądku PIer*** się w łeb a potem coś napiszcie jak niemacie nic mądrego do powiedzenia to nic nie piszcie...
|
|
marcin18 siad płaski i do laski cieciu Głos Rozsądku
|
|
Idzcie do Łomżyńskiego KFC bardzo ramonatyczny nastrój.
|
|
marcin18 ...co sie cwelu rzucasz?? hu* cie obchodzi co ja pisze i do kogo.. pedale
|
|
Ja Znam Takie Miejsce:) Lecz Nie Wyjawie Tego hehe;) Człowieku Do Chu.. pomyśl sam a nie sie pytasz ludzi z forum;) Chyba że mózgownicy nie masz to sie nie dziwie hehe;) Żyje By Pakować Pakuje By Żyć
|
|
ja pieeeeeerr**** weźcie cioty... hahahaha morda kapcie!!! hahaha
|
|
jesteście tacy pier**** chyba dlatego że mama usiadła na was przy porodzie... cioty
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |