Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
mini DV na płytki DVD |
Podpowiedzcie, do kogo mam się zgłosić, aby przegrać kilka kaset mini DV na postać cyfrową ?? Z góry dzięki. ADALL
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: mini DV na płytki DVD |
Ogłoszenie: Przegrywanie kaset VHS,Hi8,Video8, mini DV, Digital8 na DVD (kompresja Xvid na pendrive: TV i komputer). Cena za 1godz. 12.50 zł. Możliwość montażu, wycinania, dodawania napisów, teledysk pod muzykę.Płyta DVD. Telefon: 503127383
|
|
|
\"mini DV na postac cyfrową\" ? :) Nagrania na kasetach mini DV są nagrane cyfrowo w przeciwieństwie do np kaset VHS, ktore mają zapis analogowy.
|
|
\"D\" - Masz rację Kolego odnośnie formatów. W sumie znajomym chodziło o konwersję z analogowych nagrań na kasetach VHS-C. Pomylili się, z tymi kasetami. Mam zaś przy okazji pytanie: czy ktoś przegrałby mi na postać cyfrową nagrania z kaset SVHS-C oraz SVHS. Zapewne, jeżeli ktoś przegrywa to z dużych kaset super VHS, to z małą też nie będzie miał problemu (użyje tzw. kasety - matki). Dzięki za info. ADALL
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |