Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wymiana wtrysków w samochodzie |
Witam. Czy ktoś może polecić w Łomży lub okolicy dobrego mechanika, który podejmie się wymiany wtrysków w samochodzie? Próbowałem u Kempistego na ul. Zawadzkiej, niestety przez 3 tygodnie nie mógł sobie poradzić z wyjęciem zapieczonego wtrysku, a przy każdej wizycie słyszałem, od mechanika, że potrzebuje więcej czasu. Na przyszłość chciałbym uniknąć straty czasu na takich „fachowców”, więc będę wdzięczny za wszelkie polecenia. Pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wymiana wtrysków w samochodzie |
Omijaj z daleka.Polecam w chyba Jarnuty.Na Ostrołęke w Janowie w lewo druga wioska.Trafisz.Objezdzilem wszędzie .Tego polecam.
|
|
Omijaj z daleka.Polecam w chyba Jarnuty.Na Ostrołęke w Janowie w lewo druga wioska.Trafisz.Objezdzilem wszędzie .Tego polecam. Radian napisał(a): > Witam. > Czy ktoś może polecić w Łomży lub okolicy dobrego > mechanika, który podejmie się wymiany wtrysków w > samochodzie? Próbowałem u Kempistego na ul. Zawadzkiej, > niestety przez 3 tygodnie nie mógł sobie poradzić z > wyjęciem zapieczonego wtrysku, a przy każdej wizycie > słyszałem, od mechanika, że potrzebuje więcej czasu. Na > przyszłość chciałbym uniknąć straty czasu na takich > „fachowców”, więc będę wdzięczny za wszelkie > polecenia. > Pozdrawiam
|
|
pryma na przeciwko bp , nie ma auta którego by nie ogarneli , sprzęt dobry i fachowcy , dobrzy fachowcy byli też na nowogrodzkiej za retro ale nie wiem gdzie się oni przeniesli
|
|
Polecam Auto-Medyk w Sierzputach Młodych . Szybko, fachowo i w rozsądnej cenie. tel:666 916 019
|
|
Imię (nazwa) użytkownika: ktostamm Posty: 1 roboty brak ?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |