Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Piesek z Łomży |
Szacunek do otaczającego nas świata podała z nóg : http://demotywatory.pl/4753517/Nie-pozdrawiam-chlopaka-z-VW-passata-o-numerach-BL-55845-ktory
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Piesek z Łomży |
sorry, powala. Ps. Kiedy doczekamy się możliwości edytowania postów.
|
|
On go k#rwa wypuścił do domu padalcu.
|
|
Masz coś wspólnego z tą sprawą, że zaczynasz od ubliżania?
|
|
Nie mam ale wk#rwiają mnie pajace co to zobaczy kota albo psa to od razu myśli, że porzucony albo się zgubił i zabierają go komuś sprzed domu itp.
|
|
Nie dotyczy. Ty wyrzuciłeś tego psa z samochodu, że się tak miotasz. Dziwie si ę tylko ,że Longslaw nie zgłosił tego na po0licje.Pozdrawiam
|
|
Nie jestem autorem tego zdjęcia. Dałem tylko link, bo zauważyłem je na demtotywatorach, a dotyczy naszego miasta. W związku z tym nie mam powodu, wiedzy, ani kompetencji, by zgłaszać to gdziekolwiek.
|
|
Kolejny kapuś na melicję będzie dzwonił, ktoś psa wypuścił z samochodu, przecież to zagrożenie życia. Z jednej strony to żal naszej cywilizacji ale z drugiej, niech już te araby zrobią z tym porządek :)
|
|
Czy słowo \"Kapuś\" było na pewno do mnie ?
|
|
To jest temat stary już nieaktualny. Sprawa się wyjaśniła, psinka jest już dawno w domu, ale ludzie dalej się tym tematem podniecają.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |