Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Chinczyk gielczynska |
Polecacie czy lepiej udać się do Wiosny na Legionów?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Chinczyk gielczynska |
słaby generalnie jest, odkąd nie ma Wu jest dużo mniej smacznie
|
|
A Wu w schronisku teraz pracuje?
|
|
przejdz się i zobacz, a nie dziwne sondy przeprowadzasz, które i tak ci nic nie dadzą bo gusta są różne... Wiosny nie uświadczyłem, ale teraz na Giełczyńskiej dla mnie jest lepiej niż za czasów Wu (?) (z wyjątkiem kurczaka w cieście kokosowym, tamten był smaczniejszy, aktualny jest bez szału, ot taki jak i ja potrafię zrobić), ale reszta (kilka potraw próbowałem) jest bardzo smaczna... kurczak lub wołowina w sosie z trawy cytrynowej lub po wietnamsku są super... --------------------------------------------------------
|
|
|
szału nie ma nie polecam!!!
|
|
Bardzo smaczne jedzenie,obsługa ok,nic dodać nic ująć polecam jedzonko,od kilku lat się ram zaopatruję,nie wiem czy właściciel jest piąty czy dziesiąty ale jedzenie jest naprawdę super,w mojej firmie byle czego nie jemy
|
|
Mi tez smakuje. No i porcje są duże starczy na dwie osoby. Oby tak dalej. Szkoda że nie ma dowozu
|
|
Johnyb byle czego nie jecie ? To czemu jecie z budy spod patyka a nie z restauracji na farnej albo retro ? A chińczyka teraz w Łomży dobrego nie ma bigi2004
|
|
To nie twój zasrany interes gdzie jem,odpierdol się więc w miły sposób:)
|
|
W chynczyku nie nie bardzo bo wyłapali wszystkie psy od ubiegłego
|
|
johnnyb jestes cieciem oraz chamem i tyle w temacie bigi2004
|
|
http://4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=759197&t=759197 ... cieć i cham, to mało powiedziane bo o jest Dno i Wodorosty ! ; - Re: stoi dzifka pod latarnią a ta gaśnie Autor: johnyb (---.free.aero2.net.pl) Data: 07-03-17 23:10 Chamy,wieśniaki,prostaki,pustaki,wypowiadać się to bezrobotny troll i ostatnio szukał roboty i pytał czy ?warto składać cv?jakie warunki pracy i płacy?: vede jego temat : Praca browar wózek-widłowy
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |