Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kino Milleniun lomza, co sadzicie |
Co sądzicie o nowym kinie millenium? Pytam się osób które tam były. Wystrój jak wystrój, jakość ok ale repertuar bardzo słaby wg. Mnie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kino Milleniun lomza, co sadzicie |
a czego Ci brakuje w tym repertuarze?
|
|
nowe, nowoczesne
|
|
Jak gołe baby to masz w internecie
|
|
W tygodniu bajki są tylko rano. Niedobrze. Człowiek po pracy nie może się z dzieckiem wybrać, bo nie ma na co.
|
|
nowe fajne nowoczesne dawne jak z prlu pozostało w pamięci ...
|
|
speech ciota jest teraz na czasie,zaczął karierę aktorską w filmach xxx,także trzymajcie za niego kciuki,on swego jak narazie nie dopiął ale jego dopięli haha
|
|
Najnowszy film z jego główną rolą złotousty już w kinach,zapraszam
|
|
Chcesz zajebistych bajek,to posłuchaj macierewicza-lepszego nie widzę.
|
|
Pytałam w kinie czy nie dałoby się przestawić bajek na późniejszą godzinę, bo w czasie projekcji bajek dzieci są w szkole. Usłyszałam, że takie godziny narzuca im dystrybutor.
|
|
no szkoda bardzo. Nawet w weekendy te bajki są za wczesnie
|
|
Fanka bocianka i psyjaciółka zwirka i muchomorka jaki masz na dziś repertuar?
|
|
Brakuje trainspotting 2 bigi2004
|
|
Bo z bajkami jest lipa a ten tekst z dystrybutorem to u nich standard, to rynek dyktuje zapotrzebowanie a nie dystrybutor.......
|
|
W ***** z tym kinem,jest tvp za który płacę abonament i oglądam filmy
|
|
... co sadzicie ? stwierdzam, że Łomża to za mała dziura na taki \" luksus \" , a właściciele przeinwestowali nie uwzględniając łomżyńskich realiów, bilety za drogie ( ale nie dziwi mnie to, bo włożoną kasę trzeba jakiś próbować odzyskać ) i większości społeczeństwa na takie cuś nie stać :) sporadycznie, raz / dwa razy do roku, to max możliwości większości łomżyniaków, ale taki okazjonalny klient rentowności tego biznesu nie zapewni, i repertuarem, też nigdy nie będzie wstanie konkurować z dużymi sieciówkami - najpierw dystrybutor daje tam gdzie ma większą kasę, póżniej mniejsi detaliści ... bajki można grać na okrągło, a tłumaczenie , że ludzie specjalnie jeżdzili do kina do innych miast, jest śmieszne, ilu to tu w Łomży takich kinomaniaków i to z dochodami ponad śr. krajową jeżdziło np. do Białegostoku czy W-wy na premiery ? ogólnie, fajnie , że mamy coś dobrego w Łomży, od przybytku nas głowa nie boli a o frekwencję niech się martwią inwestorzy - ja czarno to widzę
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |