Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ulica Spokojna |
Witam wszystkich z Łomży.Czy ktoś mi może powiedzieć coś na temat tej ulicy Spokojnej?Czy faktycznie jest to dzielnica,którą lepiej omijać? Mam tam na oku wynajem,a jestem z małym dzieckiem. Moja koleżanka określa tą ulicę jako \"patologia\".Nie chcę wydawać żadnych złych słów ani nikogo obrażać z tej ulicy.Ale powiedzcie mi czy śmiało bez obaw można tam mieszkać? Ona
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ulica Spokojna |
mozna jaro07
|
|
Kiedyś była zła a w tej chwili jest spokojnie - można mieszkać śmiało . mar
|
|
Amy nie słuchaj tych farmazonów,szukaj mieszkania w innym miejscu
|
|
nie polecam japan
|
|
Nie słuchaj tych farmazonów? Ulica jak każda. Ludzie jakoś mieszkają i nikt nie narzeka a.b.c
|
|
to tam gdzie gościu chciał blok wysadzić. Tak, jest spokojnie:)
|
|
Na każdym osiedlu coś się działo . Spokojna to normalna ulica jak każda inna . .........................................................................
|
|
|
Jeśli wynajem w bloku to nie wiem czy bym sie zdecydowała. Nawet kiedy wszyscy mieszkańcy są ok, to zawsze znajdzie się jeden wyjątek. A jeśli w domu, to miejsce jak każde inne. Minus to brak placu zabaw dla dzieci.
|
|
Poszukaj czegoś innego na 100%
|
|
To już teraz wiesz !!!a było słuchać rad powyżej napisanych. Te bloki to są komunalne to powinno Ci dać coś do myślenia!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |