Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Inpost |
Witam zakupiłem cos na internecie i czekam na kuriera mam pytanie czy ktoś mial do czynienia z tą firmo?? chodzi o kuriera w Łomży z inpostu dzieki za odpowiedzi ... Lekarz kazał przytakiwać
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Inpost |
pewnie - tO firmO - mają mu przysłać Słownik Języka Polskiego :)
|
|
dobra idz na nauczyciela... nie o to pytalem Only Genius ... Lekarz kazał przytakiwać
|
|
Nie polecam,paczki potrafią zostawić pod drzwiami na dworze bez potwierdzenia odbioru.
|
|
To firmo powinieneś otrzymieć paczkie bystro. Jo kiedyś cuś kupił, to mie wiecorem przywioźli.
|
|
wielokrotnie korzystałam z usług InPost i nie miałam żadnych problemów z dostarczeniem paczki. Do 17 maksymalnie zawsze był kurier.
|
|
fabian i co kupiłeś?? Chomąnto ?? czy u was na wsi na oklep?? XD wiesz jak u nas robi sie przecier z buraków ??? wrzuca sie granat do Pks XD to rowerkiem popylaj i jak nie masz nic do dodania to sie nie udzielaj ... Lekarz kazał przytakiwać
|
|
dziekuje za opinie Normalnym Ludziom Pozdrawiam ... Lekarz kazał przytakiwać
|
|
Zajęty, ale Ty nerwowy jesteś, musisz się potraktować jakąś mikturo - tak dla zdrowotności. Wielki szacun dla Ciebie, jak ruszysz swojo główko to i mądrze napisać potrafisz.
|
|
Literówka XD nie nerwowy pobudzony Pzdr ... Lekarz kazał przytakiwać
|
|
Mimo wielu negatywnych opinii o InPost, ja nie miałem z nimi nigdy problemu.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |