Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kurier |
czy jest ktoś w stanie podpowiedzieć, którym kurierem najlepiej wysłać paczkę? Waga ok 6 kg, z tym że gabaryty spore (80/60/22).Paczka krajowa. (Kutno).
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kurier |
wyslij poczta bo reszta cie okradnie za granice list poczta 50 kurier 200 czas dostawy ten sam a zwykly polecony 17 zł
|
|
bzdura
|
|
Poczta najtaniej.Sprawdzone.
|
|
To zależy co chcesz wysłać i czy zależy Ci na czasie. Ja jak coś zamawiam na allegro to biorę Inpost bo jest najszybszy. Jeżeli sprzedawca wyślę paczkę tego samego dnia co zamówiłeś to następnego już jest. A jak chcesz wysłać np szkło to DHL. Na youtube jest filmik jak gościu porównuje firmy kurierskie Poczta Polska, DHL i DPD.
|
|
Człowiek chce wysłać paczkę a tu nie ma takiej różnicy jeżeli chodzi o przesyłki krajowe.
|
|
No cóż, najlepiej wyszło na poczcie.Cenowo podobnie i nie musiałam szukać punktów żeby wysłać. Dzięki za podpowiedzi.
|
|
pocztex 24
|
|
Ja mam dobre wspomnienia z DHlem
|
|
Osobom zainteresowanym tematem mogę polecić sprawdzić stronę https://supernowosci24.pl/palety-polpalety-eurorozmiary-poznaj-wymiary/ , na której znajdziecie bardzo interesujący artykuł na temat wymiarów dostępnych palet przesyłkowych. Czy często nadajecie przesyłki paletowe?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |