Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wypadek z udziałem Szydła |
Jaka partia takie pojęcie o lotnictwie i poruszaniu się w ruchu lądowym :) jednym słowem pechowcy :)))
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wypadek z udziałem Szydła |
do przesady kazdemu z nas moze sie takie cos przytrafic Żyj tak,aby pod koniec życia móc powiedzieć: ku*wa fajnie było!
|
|
dobrze ze nie walnęli w brzozę bo auto by na pół przecięło a i tak towarzysz Kaczynski stwierdzi: \"to wina Tuska\"
|
|
zastraszyli chłopaka i tyle! zasadnicze pytanie : CZY TO BYŁA KOLUMNA POJAZDÓW UPRZYWILEJOWANYCH ? CZY UŻYWALI JEDNOCZEŚNIE SYGNAŁÓW ŚWIETLNYCH I DŻWIĘKOWYCH ? niektórzy twierdzą, że ie było SYGNAŁÓW DŻWIĘKOWYCH ! ... jeżeli, tak było, to nie mieli prawa WYPRZEDZAĆ NA PODWÓJNEJ LINII CIĄGŁEJ - BEZPOŚREDNIO PRZED SKRZYŻOWANIEM .
|
|
same informacje sa bledne, polskie media w wiekszosci podaja, ze wypadek byl w Oswiecimu, a media niezalezne i izraelskie, ze to bylo w Izraelu, na tajnej delegacji, bo zadnych informacji o wyjezdzie nie bylo. Podsumowujac, nie jestesmy pewni, czy to bylo w Polsce, a wy dochodzicie szczegulow tego zdarzenia. Warto czerpac informacje z kilku zrodel. Pozdrawiam myslacych. ---------------------------------------------
|
|
Był to kolejny nieudany zamach ...
|
|
Teraz jest pretekst by zmienić rządową flotę. Wszystkie TICO-a pójdą pod młotek.Okazja!!!
|
|
Są informacje świadków mówiące o tym, że kolumna jechała bez sygnału dźwiękowego, co oznacza, że nie była uprzywilejowana, a jeśli tak, to dlaczego wymuszała pierwszeństwo ? ____________ Zestresowany, poturbowany i przesłuchiwany w nocy przyznał się do winy. Przyznał, że skręcał w lewą stronę i uderzył w auto, które chciało go wyprzedzić. Warto tu dodać, że audi premier Beaty Szydło wyprzedzało go na linii ciągłej, którą namalowano na jezdni tuż przed skrzyżowaniem ulic Powstańców Śląskich z ul. Orzeszkową. Sprawę przejęła Prokuratura Okręgowa w Krakowie. Problem w tym, że pojawiły się nieścisłości: śledczy mówią co innego niż naoczni świadkowie wypadku. Ci ostatni twierdzą, że nie słyszeli, aby kolumna rządowych aut jechała na sygnale dźwiękowym.
|
|
Dziwne że mgły i brzozy nie było ... ?
|
|
była brzoza ... Audi na niej
|