Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Internet vectra |
Witam. Czy ma ktoś problem z internetem z vectry? Bo ja od jakiegoś czasu wgl nie mogę korzystać. Jak ze dwa razy w tygodniu działa bez żadnego rozłączania lub ścinania się to jest cud. Myślałem, że to może wina komputera, ale to samo jest na telefonie. Miał ktoś podobny problem?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Internet vectra |
Zdzwoń do netii. ja mam i nie narzekam jak coś się dzieje to dzwonisz i natychmiast jest usterka usuwana. i też mają telefony telewizję. polecam gość lomza
|
|
Ja mam z Vectry od czterech lat i nigdy nie miałem problemow.
|
|
Polecam TSUNAMI, żadnych problemów http://tsunami.pl :) ketjowr
|
|
aktualnie bez problemów
|
|
jaro456 ja miałem taką sytuację przez ok 2 tygodnie, a może i więcej. Dzwonienie na infolinię mija się z celem. Raz, że trudno się dodzwonić, dwa ludzie w infolinii są (moim) zdaniem wyjątkowo niekompetentni, a nawet bezczelni. Wizyty w biurze też odradzam, bo zawsze jest tak samo tzn. wszystko jest w porządku, a usterki to zapewne nasz błąd lub wymysł. Jedyną opcją (jak dotąd skuteczną) to wejście na ich stronę na Facebooku i tam złożenie zgłoszenia w zakładce \"strefa pomocy\". W zgłoszeniu proponuję dokładnie opisać problem, czas trwania oraz rodzaj połączenia internetowego itd. U mnie awaria zgłoszona w ten sposób późnym wieczorem została usunięta następnego dnia do południa. Jak do tej pory uważam tę drogę za jedyną skuteczną w celu uzyskania realnej pomocy. Vectra ma ogólnie dobry i stabilny internet choć ostatnimi czasy mają też sporo awarii, a co najbardziej irytujące to brak wsparcia i pomocy z ich strony - mam na myśli infolinię i biura. Dlatego proponuje kontakt przez Facebooka w moim przypadku pomogło.
|
|
U nas cały czas były z nim problemy i zrezygnowaliśmy.
|
|
Ja z neta od Vectry zrezygnowałem i przeszedłem do Plusa. Jest dobrze.
|
|
V E C T R A Przedstawiciel Handlowy Vectry - W.K. tel. 506930248 Wyslij sms zgłszeniowy o tresci \" vectra \" !
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |