Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
samochod rodzinny |
Witajcie, jestem na etapie poszukiwania nowego samochodu, takiego rodzinnego bo mamy dwojkę dzieci. Jakie wy macie samochody, co mozecie polecic? Co myslicie o tym ogłoszeniu http://moto.gratka.pl/tresc/citroen-c4-picasso-i-bezwypadkowy-serwisowany-aso-21458952.html#bd904654c9c7854d,1?mg
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: samochod rodzinny |
na co dzień jeżdżę Chryslerem Grand Yoyager, niema lepszego auta rodzinnego :)
|
|
Ja bym odradzał citroena.
|
|
Jeżdżę BMW bardzo rodzinne i wygodne TR
|
|
Luksusowy Niemiecki-Wygodny Francuski.
|
|
Witam. Ja osobiście już to przerabialiśmy. Miałem 2x kombi i teraz mam vana. Mogę polecić forda samca. Auto płynie po drodze a i przestrzeń jest o wiele lepsza jaka np daje konkurencja. Cóż dodać auto naprawdę git no i ta sylwetka. TURBO
|
|
Ta cytryna z ogłoszenia to zbieg nieszczęść: automat + awaryjny silnik benzynowy. _________________________________________________________________ http://www.michalkiewicz.pl/ https://myslpolska.info/ http://kresywekrwi.blogspot.com/?m=0
|
|
masz rac zbieg nieszczesc który na zachodzie zrobił 600 tys bez problemu a teraz z przebiegiem u nas 170 tys juz sie psuje
|
|
Nie ma znaczenia teraz czy francuz czy Niemiec bo to wszystko teraz to jedno i samo. Najważniejsze żeby nie był sprowadzany z zagranicy bo tam nikt dobrych aut nie oddaje. Lepiej mniej wyposażony ale zakupiony w Polsce łatwiejszy do weryfikacji.
|
|
Julio, kolejny temat i bzdury opowiadasz. Lepszy samochod zakupiony w Polsce, bez komentarza...
|
|
jak rodzinne auto to tylko multipla, miejsca w środku 2+4x500+ W Sosnowcu jedną taką skradli, to teraz wszyscy bramy i garaże zamykają, by im jej nikt nie podrzucił.
|
|
7-8 lat, przebieg 85K, czyli po 10 000 km/rok. Ja tyle jeżdżę, czyli prawie wcale. Do pracy i na parę weekendów latem. Jeśli faktycznie był bezwypadkowy i przebieg nie kręcony - to warto brać takiego Citroena. Trzeba jednak sprawdzić jak działa skrzynia automatyczna, czy buda nie rdzewieje, jak silnik, itp. Przebieg mały, więc jest szansa że auto po wizycie u blacharza. Pytanie czy sklejał auto po kasacji z trzech innych, czy może to okazja. Ale kto sprzedaje dobre, rodzinne auto z małym przebiegiem? Może ksiądz, co tylko w niedziele do kościoła jeździł ?? ;-)
|
|
Jak autko to właśnie tylko z Niemiec. A my mamy Mercedesa póki co w168 na automacie, spisuje się świetnie. Ale czas na zmianę na kombiaka.
|
|
|
cytat antyklakier (---.96.237.26.neoplus.adsl.tpnet.pl): jak rodzinne auto to tylko multipla, miejsca w środku 2+4x500+ W Sosnowcu jedną taką skradli, to teraz wszyscy bramy i garaże zamykają, by im jej nikt nie podrzucił. Hehe :) Dobre :) Mojemu sąsiadowi skradli Sienę i mówimy to samo :P Bardzo lubię uśmiechnięta być!
|
|
VW Touran
|
|
za ten chajs nie bierz tej cytryny ani multipli , juz lepij sharana 2007
|
|
alhambra
|
|
vectra. Juz nie produkowana, ale roczniki 2008 wporzadku. Sam posiadam 1,9 CDTI, duza i nie do zajechania. ---------------------------------------------
|
|
co do vectry najlepiej 2007 lub 2008, bo maja poprawione zawieszenie, z wczesniejszymi rocznikami podobno problemy ---------------------------------------------
|
|
Corolla verso dla 4 osob jak znalazl. Zawiad pancerny, uczciwie serwisowana sprawia zero problemu
|
|
I co wybierasz?
|
|
Weź Forda S-Maxa, genialne auto, a jak się trzecie dziecko pojawi to będzie jak znalazł :) Auto ogólnie bardzo trwałe i bezproblemowe. Mam i polecam.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |