Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dr Ruslan stomatolog |
Wie ktos dlaczego dzis gabinet u Pana doktora byl zamkniety (bynajmniej z rana)? Poza tym caly dzien probuje sie skontaktowac ale nikt nie odbiera... Wie ktos cos...? Z gory dziekuje za odp.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dr Ruslan stomatolog |
Ja nie wiem, ale za to szukam własnie dobrego stomatologa. Czy moge poprosić ciebie o opinię ? Czy on przyjmuje prywatnie czy może na nfz ? i gdzie znajduje się jego gabinet ?
|
|
Gabinet miesci sie na Starym Rynku. Ja leczylam zeby kanalowo pod mikroskopem. Wszystko prywatnie nie wiem czy przyjmuja tam na Nfz. Jestem ogolnie zadowolona. Duzo informacji znajdziesz na internecie...
|
|
A nazwisko tego doktora,bo to raczej obcokrajowiec?
|
|
Rusiecki http://stomatologia-rusieccy.pl/ tutaj masz wszystko co potrzebne
|
|
rusłan rusiecki jakoś tak
|
|
moim zdaniem najlepszy stomatolog w Łomży
|
|
Przyjmuje nfz czy tylko prywatnie ?
|
|
A wiecie może, jakie jak z meblami, bo szukam do swojego gabinetu... Pod linkiem https://innow.pl/blog/jakie-meble-medyczne-do-gabinetu-stomatologicznego-wybrac/ nalazłem interesujący artykuł o tym, jakie meble medyczne do gabinetu stomatologicznego wybrać, gdzie autor wspomina o fotelach stomatologicznych i taboretach. Czy wy macie jeszcze jakieś propozycje?
|
|
Sprawdźcie sobie stronę, na której znajdziecie nowoczesną i profesjonalną klinikę stomatologiczną EBM w Poznaniu, która oferuje leczenie bruksizmu poznań i wiele więcej. W razie jakich kolwiek pytań, wszystkie informacje o ofercie oraz kontakt znajdziecie na stronie.
|
|
Napi3rdolil się wczoraj i jeszcze strych mu nie odparował ale spokojnie koło 12 powinien już być ZAWSZE MOŻE BYĆ GORZEJ
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |