Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Chirurg naczyniowy |
Witam, czy może ktoś polecić dobrego chirurga naczyniowego z okolic Łomży, Zambrowa, Wysokiego Mazowieckiego lub Ostrołęki? Interesuje mnie wizyta prywatna.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Chirurg naczyniowy |
polecam Ostrołęka tam szpital ma cały oddział specjalizujący się w chirurgii naczyniowej i robią tam bardzo poważne operacje. Jest tam cały zespół specjalistów tej dziedziny z ordynatorem na czele . Polecam gorąco. Wejdź na stronę szpitala i tam znajdziesz nazwiska i dalej gdzie kto przyjmuje prywatnie. Niech moc będzie z Wami
|
|
tu masz link http://www.szpital.ostroleka.pl/oddzialy-szpitalne/oddzial-chirurgii-ogolnej Niech moc będzie z Wami
|
|
Nie w Ostrołęce nic nie pomogło odradzam
|
|
Raz w miesiącu do przychodni PROMEDPOL na woj. polskiego przyjeżdża chirurg naczyniowy z Białegostoku. mogę go polecić ponieważ jako jedyny poprawnie zdiagnozował chorobę mojego męża.
|
|
Ostrołęka jeśli nie chcesz w szpitalu to w Centrum Medycznym (także prywatnie) na 11 listopada polecam
|
|
unikaj lekarzy jak ognia, przepiszą ci nic nie warte leki, które Cię powoli zabijają. Zacznij ćwiczyć, kup sobie zwierzaczka i zacznij z nim chodzić, potrzebna jest Ci lutownica gazowa jako element nowego hobby.
|
|
a Bialystok? Bylem, moge kogos polecic. ---------------------------------------------
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |