Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gdzie w Łomży mozna kupić..... |
Siema Gdzie w Łomży mozna kupic : Shaker do mieszania odzywek (oczywiscie nowy obojętnie jakiej firmy) oraz Śrubokręty do rozkręcania telefonów ( Torx) pozdro PiątkA dla Mych Ludzi Dla gamoni MukA
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gdzie w Łomży mozna kupić..... |
torx mozna kupic w Demarcie na sikorskiego ,,Jebac Konfidentów i Scigania Organy"
|
|
a pamietasz moze jaka cena ? PiątkA dla Mych Ludzi Dla gamoni MukA
|
|
shaker w prawie każdej siłowni...
|
|
hmmmmm switnie to uchwyciles w "prawie" PiątkA dla Mych Ludzi Dla gamoni MukA
|
|
Około 14 złotych za komplet Torxów. Co do shakera to nie mam zielonego pojęcia. Głos Rozsądku
|
|
jak mieszasz odzywki w domu mozesz uzywac słoika w tych szejkerach jak dluzej mieszasz to nakrywka wybucha wiec bardzo nie polecam
|
|
Śrubokręty do rozkręcania telefonów ( Torx) Kupisz w sklepie elektronicznym POLMAR koło Łosia kupywałem tam kiedyś
|
|
Komplet śrubokrętów w sklepie u Mulaków(niewiem jak się ten sklep nazywa) przy Statoilu. Kosztują 10zł.
|
|
Torks można kupić nawet na rynku. Stoi facet na końcu, przy taksówkach. po 3 zł za sztukę. Sam kupowałem
|
|
Do odżywek to polecam mimo wszystko skorzystanie ze sklepu internetowego. Gwarantuję, że wyjdzie to o wiele taniej. Może ten sklep https://promixx.com.pl/? Lub SFD, ewentualnie KFD? To chyba trzy najpopularniejsze sklepy internetowego i znajdziesz w nich wszystko co chcesz.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |