Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Straż Miejska TVP Białystok 18:30 |
Dziś w TVPB będzie płacz i lament że SM potrzebna jest, że z roku na rok więcej zgłoszeń. Patrząc na te smętne miny to żal dupę ściska że taki mróz a ten smog to wszystko ich wina gdy grzeją się w naszych samochodach :-) Pan z czerwoną buzią wygląda jak dziadek mróz, tylko szkoda że nie od mrozu a od wilgotności powietrza 40%. Chroń Nas Panie od zła wszelkiego i zaprowadź tą straż do piekła gorącego.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Straż Miejska TVP Białystok 18:30 |
800 tys rocznie :) 145 (nawet) zgłoszeń \"Nie po to została powołana i otrzymała zakres obowiązków żeby policja to wykonywała..\" I zabrakło tych słów na koniec \"To mówiłem ja, ten co się w policji narobił i mam patent na teleportację z miejsca kolizji z drzewem ..\" Masakra :) Przyjdzie czas ...
|
|
A jak zadzwonisz do SM to na policję odsyłają. Rzeczywiście potrzebna jak dziura w moście!!!
|
|
Bogdan nie potrafi nawet zdania dobrze złożyć. Kulki lepiej w nosie niech kręci jak to robił do tej pory. Jak zlikwidują to Ciekawe jaką funkcję dostną?zastępca Gońca? Ekipa sprzątająca? Lub CZK będą syrenki włączać w święta i raportować. Trzęsie dupą bo z policji się ewakuował a tu emeryturka ....
|
|
😂😁😂
|
|
Biada Prezydentowi jak nie rozwiąże tego tworu ,przecież szedł pod hasłem \"rozwiąże \" i co teraz? Ponieważ część straży jest w stanie leciwym ,proponuję przekazać ich do emerytury dzielnicowym.Straż w Łomży według strażników jest za mała więc rozbudować a nie likwidować.
|
|
potrzebna potrzebna, tylko jasno zakres obowiązków powinni mieć wyznaczony. Nie pilnować kierowców tylko obywateli i porządku.
|
|
Potrzebna, potrzebna. Nagły atak srających psów na Prusa. Pilnie ! :) Przyjdzie czas ...
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |