Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Mieszkanie w Łomży |
Witam. Chętnie kupię mieszkanie w Łomży, 4 pokojowe z zasobów spółdzielni \"Perspektywa\" Jeśli ktoś z państwa mam zamiar w najbliższym czasie sprzedać mieszkanie lub słyszał od znajomych o ewentualnym zamiarze byłabym wdzięczna za informacje. Niestety w ogłoszeniach na 4lomza , olx,gratka...... nie pojawiają się oferty które by mnie interesowały. Dziękuję.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Mieszkanie w Łomży |
Witam jestem zainteresowana sprzedażą mieszkania proszę o kontakt emailelowy hubi69.2003@o2.pl
|
|
Napisałam do pani wiadomość
|
|
Ponawiam
|
|
Dlaczego Perspektywa? Ja bym bardziej polecał ŁSM, bloki są remontowane, odnawiane, jest to największa spółdzielnia. Pomimo takiego samego funduszu remontowego, ŁSM lepiej dba o swoje zasoby. Promuje też swoje inwestycje w funduszu obywatelskim, i zawsze wygra jakieś inwestycje (glownie remonty chodnikow). ---------------------------------------------
|
|
na przestrzeni 5-6 lat ŁSM zrobiło dużo, na osiedlu Perpektywa wszystko sie starzeje, kosmetyczne zmiany, ---------------------------------------------
|
|
Potwierdzam perspektywa tylko kosmetyke robi wam lsm ocieplilo bloki a nam w perspektywie tylko szczyty ehhh szkoda gadac
|
|
a czynsze takie same?
|
|
Czynsze są bardzo podobne. Chodzi mi o Perspektywę i ŁSM. Bloki są w trakcie ocieplania . Prawda jest taka że \" wszędzie dobrze gdzie nas nie ma\"
|
|
ludzie uciekają z tego miasta a ty się za mieszkaniem oglądasz? Pomysłowo.
|
|
Ja właśnie wróciłam :)
|
|
Jak trochę ludzi ucieknie to i tańsze mieszkania będą ;) Ciesz się każdym dniem.
|
|
jesli chodzi o lsm i masz samochod, nie polecam osiedli Sniadeckiego, Konstytucji 3 Maja, Kollataja, bo ostatnio te ulice upodobali sb zlodzieje i czasto gina samochody, reszta wporzadku, LSM to bardzo duza spoldzielnia. Czynsze, nie mam pojecia, gdzie drozsze, ale zblizone. Ja bym nie zamienil tej spoldzielni na zadna inna :) ---------------------------------------------
|
|
Zanim kupisz mieszkanie sprawdź umowę którą masz zamiar podpisać. Uważaj bo nie wszystcy są uczciwi. Z tego co się orintuje to kancelaria notarialna powinna Ci wszystko wyjaśnić i sprawdzić umowę.
|
|
sprawdzic glownie, czy chata nie zadluzona. Umowa, tez mozna sprawdzic. ---------------------------------------------
|
|
Mieszkanie nowe czy z rynku wtórnego? Po co szukać w całym świecie, lepiej skorzystać z czegoś takiego jak http://krakow.sadurscy.pl no tylko niestety nie wiem czy znajdziecie tam coś w Łomży ale można sprawdzić. A i polecam popytać znajomych, bo czasem ludzie ogłaszają się np. tylko w gazecie a okazja nam ucieka sprzed nosa i później słyszymy \"szkoda,że nie mówiłaś/eś\".
|
|
kolejny debil
|
|
Felicja w gazetach to raczej ludzie już się nie ogłaszają ale dzięki za radę :)
|
|
Radzę na odbiór mieszkania zabrać z sobą specjalistę od budynków i instalacji. To może uchronić, przed wydatkami na naprawy i przeróbki. Ja korzystałem z firmy www.bialystok.przeglady-budowlane24.pl . Duże doświadczenie i solidne podejście.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |