Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
do Ameryki... cz. I |
W barowym dymie poznałem kilka sposobów na legalny wjazd do Ameryki. Jeśli chcecie zdradzę je kolejno według mego rankingu. Najbardziej przebiegły to... LOTERIA Pan Czesław... Nie reaguje na nazwisko. Dopiero dotknięcie ramienia powoduje reakcję... Przyczyna prosta - wysłał kilkadziesiąt aplikacji wizowych, a po wylosowaniu jednej z nich legalnie zmienił nazwisko. Administracja terenowa podobno nie stawia przeszkód, trzeba wypełnić wniosek i wnieść opłatę plusy: zwielokrotniona szansa na wygraną + dokumenty na własne nowe nazwisko. minus: żal starego nazwiska. Pan Czesław wysłyłał wiele aplikacji i z braku pomysłów wymyślał różne nazwiska. I wylosowano takie, że lepiej nie mówić.... PS 1. Ludzie, jak tam "bezcenna". Napiszcie o niej bo chłopaki z redakcji zapomnieli o mnie. Proszę ich o jakieś wieści i nic... W gruncie rzeczy to moje ukochane dziecko, i moja amerykańska gazeta jawi się graficznie bardzo podobna do niej.... Dlatego - napiszcie o niej... PS 3. Mam już hosting, niedługo pojawię się na www. Napiszcie co was interesuje - wrzucę to na sieć.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: do Ameryki... cz. I |
|
Re: do Ameryki... cz. I |
mam pomysl... zainwestuj w aparat fot. i zamieszczaj na tej swojej przyszlej stronie zdjecia z miejsc w ktorych byles no i ludzi jakich miales zaszczyt poznac PS. ciekaw jestem tego "polaka indianina" ; jak sobie dobze przypominam :))
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |