Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
dofinansowanie |
Czy ktoś starał sie o dofinansowanie tj termomodernizacja budynku i wie jak to się załatwia i gdzie bo urzędnicy w Łomży nie są kompetentni w tych sprawach i odsyłają jedni do drugich i nikt nic nie wie zachowują sie takie odnosze wrażenie jak by to z ich kieszeni szło
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: dofinansowanie |
slonce1 napisał(a): > Czy ktoś starał sie o dofinansowanie tj termomodernizacja > budynku i wie jak to się załatwia i gdzie bo urzędnicy w > Łomży nie są kompetentni w tych sprawach i odsyłają jedni > do drugich i nikt nic nie wie zachowują sie takie odnosze > wrażenie jak by to z ich kieszeni szło >
|
|
Ja sam za wszystko zapłaciłem bo to dofinansowanie to fikcja ⚡
|
|
Że nie dają to jest norma , ale niektórzy otrzymali nawet 6 milionów i to nie tylko na termomodernizację , ale i na hotel , z doświadczenia wiem ,że z jednej strony Marszałek Leszczyński namawia do ubiegania się o dofinansowania z RPO a z drugiej albo kłamie , albo wprowadza w błąd gdy ktoś się ubiega..., bo tu chodzi o to aby dofinansowania były , ale pod warunkiem ,że dla SWOICH !!...nie po to głosili teraz kura my...
|
|
dokładnie tak jest dostają swoi!
|
|
bo to ładniej w statystykach wygląda 500 firm się starało o dofinansowanie i wybraliśmy 5 najlepszych projektów niż 5 się starało i 5 wybraliśmy starać się zawsze możesz
|
|
Ale dla p Leszczyńskiego w wyborach zamiast 500 razy 4 w rodzinie to 2 tysiące głosów na niego to otrzyma 5 razy 4 to 20 , jak widać z matematyki 2 tysie to więcej od 20 ...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |