Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PiZZA |
Mam takie pytanie do ludzi z Łomży żatko bywam w waszym mieście, ale jak już jestem to chciałbym coś zjeść i tak naprawdę to nie wiem gdzie lubię bardzo Pizze może podrzucicie jakieś namiary do fajnej PiZZERI a może jakaś inna sugestia. a
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PiZZA |
hmm... przedewszystkim popracuj nad ortografią i interpunkcją, nie mówię tego przez złośliwość ale z życzliwości ;)
|
|
1. A jednak ktoś to czyta. 2. Słuszna uwaga. Mam takie pytanie do ludzi z Łomży rzadko bywam w waszym mieście, ale jak już jestem to chciałbym coś zjeść i tak naprawdę to nie wiem gdzie lubię bardzo Pizze może podrzucicie jakieś namiary do fajnej Pizzerii a może jakaś inna sugestia. a
|
|
zalezy jaka pizze lubisz, bo niektorzy preferuja polana keczupem na grubym ciescie co juz raczej jest zapiekanka a nie pizza. moim zdaniem najlepsza jest przy pogotowiu ratuowym zaraz przy bylym urzedzie miejskim i przy rondach Hanki Bielickiej. To jest Pizza innej bym tak nie nazwal, no moze w 4 porach roku. pozdrawiam ps. Nazywa sie to Toscana
|
|
Ja zdecydowanie polecam restauracje Cztery Pory Roku. Smak pizzy polo picante sni mi sie po nocach i nie daje zasnac:D
|
|
Uwaga! W pizzeri nad Rossmanem jest taka nieprzyjemna Pani puszczająca tekstu w stylu (przykład) : "tu się płaci przed zakupem! sobie zapłaci i weźmie pizze" i wogóle jest hamska, rzuca pizzą, sosami ;/ wrrrr 4 pory rulez w yamie jest ok pizza w rampie grek zorba *jak to sie pisze? :P Latam, Skaczę i jeżdżę
|
|
eM - mi też :P
|
|
4 pory nie polecam, ma smak jak by cala z proszku byla, jak by sztuczna.
|
|
tommeknet: w rampie?! bez przesady. raz kupiłem i mi starczy... ja zawsze chętnie wracam do pizzeri DiAngelo czy tam diawolo? znajduje się ona niedaleko boiska perspektywy
|
|
W 4 porach to kapeć a nie pizza, tragiczny ser, ciągnie się kilometrami i jest gumowy, wszystkie tak samo smakują przez ten ser . Najlepsza w D'angelo i w Ostrołęce w NEW YORK Pizza
|
|
Widac ile osob, tyle gustow, a o gustach sie nie dyskutuje ;) Mi osobiscie z 4 por roku smakuje bez porownania lepiej niz D'angelo.
|
|
a ja polecam pizzerie "SAVANA: na Browarnej bardzo dobra pizza polecam jeszcze lepszej niejadlem w lomzy naprawde jka bedziesz bral polecam grillowa albo tak jak nazwa pizzeri savane lub skomponuj sam
|
|
Witam zdecydowanie moge polecić Pizzerie "SAVANA" na browarnej. Na prawde smaczna i duuuuuuuzio sera. :))
|
|
ale pizza u Greka_Zorby to już przesada ... :o)
|
|
Dzięki za wskazówki. a a
|
|
Najlepsza jest w Rampie (VIP). Do 17:00 dowolna pizza kosztuje tylko 8zł, później zaledwie 10zł. Nie ma problemu z zamianą składników, robią taką pizze, jaką chcemy. Głos Rozsądku
|
|
tommeknet znam tą panią od kilku lat. To bardzo miła i kulturalna osoba. Nigdy nie odmówiła mi pomocy gdy jej potrzebowałem. W wyniku zaistniałej sytuacji od kilku tygodni musi pracować 7 dni w tygodniu po 14 h na dobę. Nie wiem jak ty ale momentami ja też bym "wymiękał".
|
|
Polecam pizze w Galerii Stokrotka
|
|
SxxxK: moze nie mowimy o tej samej Pani, bo kiedys tam zeczywiscie byla mila osoba. No ale chociaż minimalny szakunec by się przydał :) orzech555: w VIPIE fakt, mają nie źwieże ważywa ale pizza nie jest taka zła, więc ją polecam. co do Savany to wg. mnie jest to taka sama pizza jak w np. w D'Angello, taka zwykła, na zwykłym ciescie niczym nie wyróżniającym się. a co myślicie o hot dogach na Statoil?? :P Latam, Skaczę i jeżdżę
|
|
tommeknet wiem o kogo Ci chodzi i ta Pani bez przyczyny nie bedzie krzyczec. chcesz cos kupic ? podejdz do kasy i zamow, nawet jesli to jest picie. kultura & etyka.
|
|
osteria na mazowieckiej, diangelo na ks janusza, no i przede wszystkim 4 pory roku, czy to na pilsudzkiego czy w 4plus. Dobra jest tez podobno w lokalu nad rossmanem (tym na dlugiej) w 4 porach duzo daje atmosfera i obsluga przy podobnych cenach. w zadnym razie nie nazwalbym tez tej pizzy sztuczna, ciasta jak tam nikt nie skopiuje
|
|
A mozecie napisac ile kosztuje dowoz w tych pizzeriach ? Wiem,z e w Osterii 6 zl, w ChiliPizza za darmo jak wezmie sie za 20 zl, a w reszcie ? A wracajac do tematu dobra jest w Osterii, D`Angelo nie polecam. 4 pory roku sporo osob zachwala, ale mi osobiscie nie smakuje. Dobra pizza jest jeszcze u takiego Włocha, nie wiem jak ona sie nazywa
|
|
chodzi ci o taka mala na szosie zambrowskiej? tyle ze on chyba nie wloch, ale poludniowiec w kazdym razie ;) niewiem jak z dowozem w innych ale z por przy zamowieniu na 36 zlotych, czyli 3 pizze, dowoz w Łomzy gratis
|
|
ja lubiłem Chilli Pizza :) ale obsługa to ostatnio naprawdę podupadła i to bardzo ... Ps. kiedyś było dużo fajniej i milej na pewno...
|
|
Jeżeli chcesz zjeść w miłej atmosferze i napić się dobrego wina to polecam Cztery Pory Roku. Jeżeli tanio i syto to Savannę. Pozdrawiam;)
|
|
A ja polecam Chilli Pizza i wcale nie uważam żeby obsługa była nie miła. Dla mnie zawszę jest miła. tommeknet:" w VIPIE fakt, mają nie ŹWIEŻE WAŻYWA ale pizza nie jest taka zła, więc ją polecam." jeśli takie masz pojęcie o języku to nie czepiaj się obługi naucz się ortografii... POZDRO
|
|
chilli pizza jak na dowoz do domu to big red tomato
|
|
Mam jeszcze pytanko czy ta chilli pizza to jest ta sieciówka z Białegostaku? Macie do niej telefon? ( ciekawa nazwa!) A a
|
|
o ile wiem to tak numer: 862152080
|
|
widzę ze kilka osób wie co jest dobre...Najlepsza pizza jest w pizzerii "SAVANA: na Browarnej. Spróbujcie, a sami zobaczycie. Nie jadłem lepszej. powaznie
|
|
4 pory roku NIGDY WIĘCEJ WOJNY
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |