Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ortodontka Głębocka |
Witam, Zakładał ktoś u tej Pani aparat, interesuje mnie koszt łuku, wizyt,jakość usługi, czy na pierwszej wizycie informuje jak będzie przebiegało leczenie,jaki czas i koszt?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ortodontka Głębocka |
Witam właśnie byłam na konsultacji u Pani Głębockiej i szczerze polecam bardzo fachowa obsługa, udzieliła mi wszelkiej informacji koszt wizyty z wyciskiem 160 zł, koszt łuku jest od 1900-3300 zł i trzeba indywidualnie ocenic co i jak juz na miejscy, potrzebne jest zdjęcie pantomograficzne
|
|
Wzięłaś zdjęcie już na pierwszą wizytę,długo na nią czekałaś? ile kosztowała pierwsza wizyta,ile kolejne już po założeniu aparatu?
|
|
moje zęby są w idealnym stanie ale myślałem nad poprawieniem ich jeszcze :)
|
|
Tak miałam zdjęcie od razu i na tej wizycie był pobrany wycisk koszt wizyty 160 zł i dopiero na drugiej była rozmowa na temat aparatu i ceny bo to już indywidualnie jest dobierany aparat w zależności od wady. Termin od umówienia był ok tygodnia a teraz idę zakładać. Tak więc myślę że warto się przejść i samemu porozmawiać
|
|
dzieki bardzo,napisz prosze jeszcze ile kolejne wizyty beda Cie kosztowaly
|
|
160 z odlewem to jeszcze nie tak strasznie
|
|
|
a polecisz dentystę u którego leczyłaś zęby ?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |