Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wesele? |
Już planuje wesele i wybrałam sobie salę weselną. Mąż niby przyszły ale jakoś mało zadowolony. Oczywiście i tak się zgodziłam, żeby ślub i wesele były u niego w Krakowie a resztę wybieram jak. Chcę by wesele było tu http://www.chocholowydwor.pl/wesela ale on oczywiście kręci nosem. A ja pomyślałam o tym by też był nocleg dla gości. Myślicie, że warto, czy to mój narzyczony tylko kręci nosem?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wesele? |
Dział Reklamy polecam a nie FORUM LEGION ORŁA BIAŁEGO
|
|
Podoba mi się to miejsce! Jest naprawdę fajne :).
|
|
A może narzeczonemu obecny układ odpowiada i nie chce ślubu? To pytanie skieruj do partnera. To z nim będziesz żyła. Zawsze będziesz radziła się obcych? Życzę wspaniałego wesela.
|
|
to juz lepiej w Turówce wieliczka
|
|
Mi się wydaje że najlepiej w pobliżu tej miejscowości z której macie więcej gości no bo co zrobicie z noclegami. No chyba że chcecie wszystkim nocleg zorganizować ale to dodatkowy koszt. My zrobiliśmy wesele pod warszawą ale mój narzeczony zorganizował wynajem busów i zawieźliśmy gości a potem ich odwieźliśmy do centrum więc wyszło nas znacznie taniej niż byśmy mieli wszystkim za noclegi płacić
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |