sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Weterynarz

Witam. Potrzebuję dobrego i w miarę taniego weterynarza do mojego małego szczeniaka, który ostatnio zbyt dobrze się nie czuje. Ktoś coś poleci ?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Weterynarz

najlepszy w Łomży pan Leończak, miły, zna się na tym, co robi. leczyłam u niego 2 psy. jednemu wet. robił skomplikowaną operację na łapę, przy czym inni weterynarze nie dawali szans. dzisiaj psiak biega jak szalony

najlepiej poczytaj opinie w google, tam na pewno znajdziesz ich masę i wybierzesz najlepszego weterynarza dla swojego szczeniaczka. A jeśli lubisz czytać ciekawostki o zwierzakach to polecam ci też http://www.popularne.pl/zwierzaki/

MB

ja również polecam Pana Leończaka. Podejrzewam, że mój pies również podpisałby się pod tym czterema łapami :) Przyjmuje na Hipokratesa. Zawsze pomaga mojemu pupilowi, dobrze doradza i przede wszystkim nie \"zdziera\" niepotrzebnie pieniędzy. Odpowiedni człowiek na odpowiednim stanowisku.

Pan Leończuk był zajęty, więc sam skierował mnie do\" Filemona \" na ul, Mickiewicza

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org