Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Vectra i TV |
Witam:) nie jestem blondynką, ale coś przycisnęłam na pilocie, że nie odbiera mi kablówka przez TV:/ Metoda prób i błędów, kabelki sprawdzone.. Może ktoś \"rozumie\" w czym rzecz.. Infolinia nie odpowiada.. Proszę o wskazówki:) PS. TV to nie najnowszy model
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Vectra i TV |
spróbuj wymienić baterie w pilocie
|
|
Haha... pilot działa:)
|
|
może usunęłaś kanały( zapamięta częstotliwość) z pamięci telewizora. na pilocie powinien być guzik home, menu i gdzieś w ustawieniach filtracja kanałów coś tak i wyszukaj kanały. Drugą możliwością jest przejście trybu. Przełączyłaś wejście danych z anteny na HDMI lub USB, tak przy konsoli się robi, niestety nie powiem który to guzik, niem mam tak nowego telewizora i pilota ;) Mam nadzieję że pomogłem Pozdrawiam Adam
|
|
Może zmieniłaś rozdzielczość i TV tego nie ogarnia. Popróbuj przyciskiem RES na dekoderze. Piszę poprawnie po polsku.
|
|
Dziękuję za rady i wskazówki:) Będzie jednak musiała przyjść pomoc techniczna.. Ech.. Wesołych Świąt:)
|
|
601601601 - zadzwoń i zgloś awarię. Ja tak wczoraj zrobiłem. Do tej pory nie mam tv i netu.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |