Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
rotest przeciwko ograniczeniu pracy dziennikarzy. J. Kaczyński: idźcie do diabła! |
Nasz Chrzanowski nie dziala wspolnie w porozumieniu z Ojcem Narodu, Blogoslawione Lono ktore go urodzilo i sutki ktore ssal. Kaczynski blokuje media a Chrzanowski oplaca .... cos tu nie gra. Panie Prezydencie Chrzanowski, moze trzeba wykonac telefon do ojca dyrektora i ojca narodu zapytac jak powinno sie robic. Oplacac czy zabronic im obecnosci i publikacji?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: rotest przeciwko ograniczeniu pracy dziennikarzy. J. Kaczyński: idźcie do diabła! |
Ba żeby to ŁON sam decydował...
|
|
Re: rotest przeciwko ograniczeniu pracy dziennikarzy. J. Kaczyński: idźcie do diabła! |
haha PiSobolszewie , misiewicze, kaczory, maciory i sekta smoleńska , ... koryto +
|
|
Dosyć tego !!!!! Na znak protestu przeciwko obecnej władzy ja od dziś nie będę pobierała 500+ Kto dołączy do mnie !!!! Nic co ich nie chcę ! . Będę pracowało do 65 roku życia - a kto mi zabroni i wygoni ze sklepu mięsnego !!
|
|
Ja dołączę do Ciebie, też nie będę brała 500+ ( bo jeszcze mi nie przysługuje).
|
|
Gdyby można było wypłacać 500 PLN to już SLD dawno by to zrobiła. Później PIS, Samoobrona czy PO. Ale nie ma na to kaski. Trzeba być naprawdę szaleńcem, żeby w ten sposób niszczyć budżet. A tak a propos: PiSokomuna powinna zabrać teraz niewdzięcznikom 500+. Nikt się za nimi nie wstawił ostatnio, nawet kibole, jeno dziadki z flagami z Chrystusem - Królem Polski. Niewdzięczny Naród. A myśleli, że za 500 srebrników kupią tę niewykształconą tłuszczę. Pozdrawiam.
|
|
Powiadasz że nie ma kasy? A na tych co chcieli nas obdarować za kadencji PO w postaci faceta, czasem kilku żon i kilkunastu dzieci kasa by była. To tylko kasy brak na polskie dzieci?
|
|
https://www.youtube.com/watch?v=z4ruOWIC-Tc To jest nasz dla ciebie walc Czarny walc Idziemy, śpiewamy Nim cię pokonamy Walc, czarny walc Strach, strach, rany boskie dokąd prowadzisz ten kraj Stop, stop, rany boskie Oddaj co zabrałeś Napraw co spaprałeś Strach, strach, rany boskie dokąd prowadzisz ten kraj Stop, stop, rany boskie Oddaj co zabrałeś Napraw co spaprałeś Kradnie, oszukuje Obraża i szczuje A żyje wśród nas Opluwa i dzieli by każdej niedzieli Modlić się dla łask Strach, strach, rany boskie dokąd prowadzisz ten kraj Stop, stop, rany boskie Oddaj co zabrałeś Napraw co spaprałeś Strach, strach, rany boskie dokąd prowadzisz ten kraj Stop, stop, rany boskie Oddaj co zabrałeś Napraw co spaprałeś Wyszydza, linczuje Zawłaszcza i szczuje A żyje wśród nas Nagradza złodziei, nieuków i chwieji Kpiąc tym sobie z nas Strach, strach, rany boskie dokąd prowadzisz ten kraj Stop, stop, rany boskie Oddaj co zabrałeś Napraw co spaprałeś Strach, strach, rany boskie dokąd prowadzisz ten kraj Stop, stop, rany boskie Oddaj co zabrałeś Napraw co spaprałeś Skrył się za kpami, cynikami Wódz sobie sam Stukają darami, pukają czołami On – car, król i pan Strach, strach, rany boskie dokąd prowadzisz ten kraj Stop, stop, rany boskie Oddaj co zabrałeś Napraw co spaprałeś Strach, strach, rany boskie dokąd prowadzisz ten kraj Stop, stop, rany boskie Oddaj co zabrałeś Napraw co spaprałeś Idziemy, śpiewamy Się nie zatrzymamy! Walc, czarny walc https://www.youtube.com/watch?v=z4ruOWIC-Tc
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |