Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Organista na Ks Anny |
Organiste, bądź inna osobę która w jego imieniu naklejala na drzwiach od klatek schodowych kartki z informacjami o godzinach wizyt z oplatkiem proszę by teraz zdarla te ogłoszenia. Uprzedzam, zwykla woda się nie da - może święconą tak. O ile inicjatywa dobra, to przy wykonaniu zabrakło pomyslunku. Tych kartek nie da się odkleic!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Organista na Ks Anny |
Przepraszam za brak polskich czcionek - jak patrzę jak napisałem \"organiste\" to mnie aż oczy bolą ;)
|
|
klej z nalepek i taśm tego typu schodzi po nałożeniu majonezu i zeskrobaniu tego np.szpachelką Pozdrawiam.
|
|
Kto naklejal ten niech teraz lata i zdziera.
|
|
Nie chodzi pewnie o majonez ale o coś co będzie trzymać się powierzchni pionowej i rozmoczy papier. Równie dobrze może to być pianka po goleniu albo jakiś inny kosmetyk. Ja to bym na to przyczepił szmatkę nasączoną jakimś rozpuszczalnikiem i od czasu do czasu sprawdzał czy nie przeschło
|
|
Po co zdzierać kartki? Czas szybko płynie, wystarczy zmienić końcówkę rok z 6 na 7 i zawiadomienie dalej aktualne. Mieszkańcy przez rok dobrze zapamiętają kiedy zacny gość znów ich nawiedzi.
|
|
Oplatki można Se kupic samemu a nie organiście płacić, on nosem kreci jak ktos da mniej niż dychę..
|
|
Może kalafior gotowałaś albo się nie podmyłaś???
|
|
Skąd organista ma mieć majonez? Andrzej spróbuj żyletką zdrapać.
|
|
żyletką to se możesz .... ogolić Pozdrawiam.
|
|
No właśnie! póżniej mogę ją dać Jurkowi.
|
|
Poprosze. Organista, zaiwaniaj zdzierać karteczki!
|
|
Fanka tych twoich krzaków to zwykłą żyletką nie zetniesz
|
|
wszelkiej maści klej zmywa benzyna
|
|
Daj złotówkę i zobacz co się bedzie działo. Ja tak zrobiłem rok temu gość lomza
|
|
...a ja mam pytanie, czy te usługi-handel, który wykonuje organista są legalne, czy płacone są podatki i inne składki..? rudy błazen z druhem
|
|
Paplak a ty za sianie zamętu na tym forum opłacasz składki i podatki? Wszak to też dodatkowe zajęcie (plucia jadem na wszystko co typowo Polskie).Żeś kvźwa nie miał już czego się czepnąć tylko opłatka i organisty? Nawet opłatek ci ością w gardle staje?
|
|
nie dotyczy : nie pier*ol
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |