Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pranie dywanów |
Witam, czy ktoś może wie gdzie w Łomży piorą dywany? I jak to wygląda cenowo?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pranie dywanów |
Nadnarwiańska 52 A - super obsługa, piękna myjnia i pralnia. Miły szef i pranie cenowo ok. Zresztą sprawdź sam.
|
|
514712777 chłopaczek do domu przyjeżdża tanio i solidnie. polecam go
|
|
|
Ja również polecam Auto-odnowa Myjnia Parowa na Nadnarwiańskiej, piorą dywany, czyszczą auta, piorą tapicerki, ogólnie szeroki zakres usług, szybko, cenowo przystępnie, a jakośc usług naprawdę zadowalająca, szczerze polecam. ________________________________________ Life is brutal and full of zasadzkas and ... Sometimes kopas w dupas? No, always!
|
|
Ja polecam Ekomyjnie koło Prymy;) Zanosisz stary, brudny dywan. Pracujący tam ludzie piorą go w nieodpowiednim do tego środku. Następnie trochę trzeba poczekać i ponarzekać, a za kilka dni masz nowy dywan albo kasę na nowy dywan. Historia prawdziwa (przydarzyła się mojemu koledze) i dywan nie jak nowy, ale całkiem nowy, nowiuśki. To jest pranie ;)
|
|
Tutaj masz - http://www.dywanszop.pl Ogólnie całkowicie odradzam czyszczenie dywanów na własną rękę, bo co najwyżej możecie je zniszczyć, a zakładam, ze nad coś takiego nie macie ochoty.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |