Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pilnie! Lekarz Ginekolog |
Witam, Jak w temacie, potrzebny namiar na dobrego ginekologa, U mojej Mamy wykryto guzy jajnika i potrzebna jest operacja, No i teraz pytanie? Do jakiego lekarza iść, Bo jeden chwali Dok Sokoła a drugi dok, Poppe, A ja sama jestem w kropce, Proszę pomóżcie, Gdzie radzicie iść, Pomóżćie i doradżcie coś, Dziękuję za odpowiedż,
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pilnie! Lekarz Ginekolog |
Witam. Polecam dr Sokoła. Bardzo chwalą jeszcze dr Zarembe i Pijagina. Dzwoniłam do nich ostatnio. Do Sokoła się nie dodzwoniłam, Pijagin ma terminy wolne dopiero po swietach. Przed swietami udało mi się umowic do dr Zaremby. Poppe nie polecam.
|
|
A ja wręcz odwrotnie. Polecam Poppe z ręką na sercu. Ostatnio miałam operację, robił mi właśnie Poppe. Wszystko poszło bez problemu. W szpitalu zaglądał do mnie bardzo często, dopytywał się o wszystko. Złego słowa nie powiem na opiekę tego lekarza. Natomiast Sokół taki rozchwalony, a wcale za miły nie jest. Może dla \"swoich\" pacjentek? pozdrawiam
|
|
Dziękuję, mogłabym prosić o nr,tel do doktora Pijagina i Zaremby,? Dok Poppe moze i dobry ale ja odnośnie tego lekarza i dok, Pękały mam niemiłe doświadczenia, Bardzo proszę o nr tel jeślo ktoś ma,
|
|
A może któras z pań ma nr do lekarza ginekologa w Białymstoku, Pilne, Bardzo prosze dari
|
|
Naprzeciw biedronki na Wyszyńskiego prywatnie przyjmuje doktor z Białegostoku, przyjmuje również na NFZ, ale trzeba czekać.Tu masz numer do poradni i dowiesz się więcej 862150438.
|
|
Dr. Zaremba- tel. 602 798 277
|
|
Czy macie nr.tel do dr.Pijagina i w jakich godzinach dzwonic zeby umowic sie na wizyte prywatnie.
|
|
Jeśli chodzi o tego typu sprawy to dr Poppe
|
|
Nie wiem czy odległość jest dla ciebie przeszkodą ale Medyk Centrum http://www.medyk-centrum.pl/ jest świetną przychodnią i pracują tam sami specjaliści, także ginekologa odpowiedniego też znajdziesz który zaopiekuje się twoją mamą. Ja często bywam tam u lekarza, wszystkie badania zalecają, dokładnie wyjaśniają.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |