Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ponowna podwyżka śmieci w Łomży |
Łomżyniacy czy chcecie kolejnej podwyżki śmieci z początkiem 2017 roku???chyba nie,podwyżka za podwyżką!niedawno była jedna a już następna itp itd,sprzeciwmy się temu,kto na to zareaguje jak nie my,zaplanujmy do końca roku co z tym zrobić i od nowego roku działajmy bo nie wiem jak wy ale ja sprzeciwiam się podwyżce i niemam zamiaru płacić więcej!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ponowna podwyżka śmieci w Łomży |
młody w kampanii wyborczej coś tam bąkał o obniżce podatku na śmieci, a teraz jest podwyżka :)
|
|
jak wydają kasę na nagrody i inne głupoty, to muszą pożniej ludzi młócić i przykręcać śruby a im ciągle mało i mało
|
|
Za to macie kolorowe światełka na ratuszu i zabawa z fajerwerkami będzie w sylwestra. Może ktoś dresy dostanie. Ja np dostanę 500+ a wy k#rwa do roboty wracajcie!!!
|
|
Powinno się obciążyć za zadłużenia kilku milionów poprzednich zarządców długów za śmieci w Czartorii , a nie obywateli zwykłych ,których podwyżkami się obarcza , co nie są winni tych długów w milionach . Powinno się komisję powołać i obciążyć tych co tego długu narobili . mar
|
|
Najbardziej winni afery śmieciowej osadzają obecnie stanowiska zarządów innych spółek śmieciowych. CBA wzięło się za tzw. słupy i nic im nie zrobią, a wy głupie lemingi oczekujecie sprawiedliwości :D Pisać sobie o podwyżce możecie. Nie zmieni to jednak faktu, że płacić będziecie. Jak płacić nie będziecie dojedzie was policja, dojedzie was skarbówka... a najwyższy sąd wyda wyrok nakazowy :D I tyle się naszczekacie :D Gdybyście posiadali choć odrobinę wiedzy co się w tym mieście wyrabia, rzucalibyście się z hubala masowo :D NoOfeNz
|
|
TAMTEGO PANA KIEROWNIKA WYSYPISKA POWINNI POCIAGNAC DO ODPOWIEDZIALNOSCI ! NECH TERAZ PŁACI 6 MLN ZŁ.!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |