Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
a nie lepiej takie forum? |
napewno lepiej to wyglda niz tutaj :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: a nie lepiej takie forum? |
pewnie że lepsze - skrypty phpBB jakoś nie podpasowały administratorom 4lomza a są przecież znacznie wygodniejsze w użyciu teraz tylko mały szkopuł GSG9 - zachęć wszystkich obecnych z tego forum aby przeszli na tamte
|
|
a administratorom 4lomza należałby się pstryczek w nos za użytkowanie tego "staroświeckiego" forum
|
|
na razie wszyscy się czają, wpis z tamtego forum: "Na Forum jest 8 użytkowników :: 1 Zarejestrowany, 0 Ukrytych i 7 Gości " :-)))))
|
|
Duzo osób nazeka na to forum i jego administratora a i tak najwięcej ludzi tu zaglonda i sie wypowiada. Kto mi wytłumaczy dlaczego tak sie dzieje??? Są jeszcze 2 portale o łomzy i oba maja fora a nie wypowiada sie na nich tyle osób co na 4lomza.pl Czyzby tylko dlatego ze 4lomza jest najstarszą strona i ma nasjtarsze forum???
|
|
ma osobiście nie mam nic do 4lomza tylko mierzi mnie trochę te posługiwanie się starociami
|
|
Popieram 1972. Lubię się tutaj wypowiadać ale irytuje mnie archaiczność tego forum...
|
|
Filip....może dlatego ze większość się już przyzwyczaiła???PS. mi bardziej się podoba takie forum niż inne....ale ten administrator:/
|
|
@tyku @Filip....może dlatego ze większość się już przyzwyczaiła Dokładnie tak, i dlatego tak trudono jest wypromować cos innego (nierzatko lepszego) i przkonać do tego ludzi :) Wiem cos o tym :)
|
|
to utrzyjmy nosa 4lomza
|
|
forum beznadziejne phpbb jest jendak chyba najlepsze
|
|
a ja mam odmienne zdanie :) Na phpbb jest juz taka masa for i w dodatku wszystkie sa niemal identyczne a to mam swój charakter :)
|
|
Nie ma to jak forum na www.4lomza.pl/forum Pozdro dla Forumowiczów i Adminów :)
|
|
kurcze jezeli juz to kasujcie całe posty a nie wycinacie z nich co wam pasuje FUJ - tego nie da się czytać
|
|
no elo ptysiek :)
|
|
...a mi pasuje to forum dwie główne kategorie brak możliwości edycji (chyba, że przez admina :) hihi) i wszystko! czego więcej chcieć? ...reszta, to tak naprawdę wodotryski! _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
dobra to od 17 września wszyscy przechodzą na tamte forum. (trzeba dać czas do namyślenia) pierniki i ptysiu zostają tutaj.
|
|
Które to jest tamte forum ? Ktoś mógłby podać adres.
|
|
Gdybyście trochę jelenie siedzieli w temacie, to byście wiedzieli jak bardzo dziurawe jest phpBB. Można się wpieprzyć praktycznie z każdej strony. To forum może i jest staroświeckie, ale jest proste i bezpieczne. Głos Rozsądku
|
|
A mi sie tu podoba , jest przejżyście, dużo fajnych ludzi tutaj pisze i jest duzo okazji do pośmiania sie hehehe Ludzie sie przyzwyczaili do 4Lomza wiec widze marne szanse na powodzenie tamtego 3majmy sie RAZEM ,w kupie raźniej jeee :D
|
|
Trzymajmy się razmy to się nie osramy! :D ...
|
|
buhehehe to mnie zagielas Angel , brecht na całego :] niestety i tak srają jeden na drugiego ;/ przydałyby sie tutaj jakis odświeżacz powietrza ;]
|
|
Spoko jest ale to szaroś powini jakoś odnowić np teraz będziemy mieli jesień więc w kolorach jesieni porobić ramki itd i zrobić takie coś jak edycja postu!
|
|
NO NO Bartez ma racje bo nudą jedzie z deka , a forum nie powinno być jak życie - szare , długie i do dupy :] 4Lomża RULEZ , CHŁOPCY RADAROWCY feat ADMIN do dzieła !!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |