Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
praca |
K#rwa zamiast czytać głupoty w internecie to bierzta się za robotę bo mi 500+ zabiorą. No!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: praca |
nie`dotyczy \"baba siedzi obok a łon w komputer się patrzy lub berbeluchy pędzonej na święta dogląda Bezbożnik\" ks.Natanek
|
|
Co do 500 plus to właśnie wielu się zabiera do roboty aby np żona mogła siedzieć w domu, tylko że jak ta sama żona będzie siedziała w domu i nie szukała pracy to może się okazać że nie będzie odprowadzać podatki z pracy, z których to podatków i kredytów to dobrodziejstwo jest finansowane.
|
|
No money, no women, no problem. eunuchu i tak ci zabiorą, 500+ należy się sąsiadowi, który ci te bachory robił :)
|
|
Przyjemne jest życie na zasiłku. Dopiero wstałem i właśnie piję kawkę. Ty Spiczka a co tam u ciebie w robocie za 1850 brutto
|
|
trutniu, już dostałeś Szlachetną Paczkę czy ta kawa zbożowa to dar z Caritasu lub MOPSu :)
|
|
Ty Spłuczka, nie mam tera czasu, po galeriach idę się poszwędać, wieczorem się odezwę :)
|
|
Nie ma pieniędzy , nie ma kobiety, niema problemu... pisze o 500+???
|
|
paszoł won Pomysłowo.
|
|
Ty mądrala z promilami ten środkowy wyraz bym przeczytał tak... [łymyn]
|