Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tesco stoisko miesne |
Dziś około 15 robiąc zakupy przy stoisku mięsnym w Tesco zostałam złe potraktowana przez praacownice. Stało ich dwie a żadna nie podeszła do obsługi tylko sobie gaworzyly dopiero po zwróceniu uwagi obsługi z wielką łaską i wygeta mina podeszła do Lady Rzucając towarem.z takim podejściem do klienta nie powinnas tam pracowac.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tesco stoisko miesne |
Barbaro K.... kupiłaś zapewne 3 plasterki salcesonu i chcesz żeby Cie w d....e za to całowali?
|
|
Mogła kupić nawet reklamówkę jednorazową.... Jakie to ma znaczenie? Salceson swojskiej roboty jest droższy niż polędwica z tesco :)
|
|
I co takiego sie pani stało ? Bo nie za bardzo rozumiem że czyjaś niedyspozycja w pracy wymaga naglośnienia na forum.Lub może pani zle odebrała zachowania tych ekspediętek.Przypomne, że w innych częściach świata ludzie wojne znoszą.
|
|
Rzeczywiście obsługa na stoisku mięsnym jest dziwna czasami, ale w łeb powinien dostać kierownik teskowni bo pozwala na to żeby na takim wielkim stoisku zatrudnionych było 2 osoby na zmianę !
|
|
Za 1300 zł pracują te panie. Może więcej empatii i uśmiechu. Zbliżają się święta. ⚡
|
|
A kogo to obchodzi za ile pracują, jak za mało to niech się zwolnią.
|
|
dlatego nie pracuje w handlu... choćbyś obsłużył 1000 klientów i każdy wyjdzie zadowolony to zawsze znajdzie się jakaś niewydymana k..a co zepsuje ci dobry humor.
|
|
Heh paniusiu oni robią przez agencje dla Tesco mi tez by sie nie chciało jeszcze byś usłyszała co niemiłego z moich ust. Grosze płaca wiec obsługa jest i tak dobra bigi2004
|
|
Już w tym momencie dyrektorstwo Tesco czyta to forum i nagany wysyła do pracownic. Kobieto takie rzeczy się zgłasza na miejscu a nie na forum no chyba że tam było ci wstyd a tutaj jesteś anonimowa to można po ludziach pojechać.
|
|
Najczęściej gdy np.firma udaje,że płaci to pracownicy udają,że pracują. Nie dziwmy Im się. 7 dni w tygodniu,we dwie,non stop na nogach,ciężkie skrzynki. Chociaż nie w pełni usprawiedliwia to Ich zachowanie.
|
|
Byle menda chciałaby być obsłużona jak księżniczka co za ludzie,sama stań za ladą i całuj w dupe klientów
|
|
misio gratulują odwagi i beztroski skoro tam kupujesz mięso byłem tam parę razy, ale gdy zobaczyłem kolor tego mięsa [ nie wiem czym je myto i ile razy ] to nigdy więcej nie zatrzymywałem się przy tym stoisku ... ale widziałem tam właścicieli restauracji i już wiem dlaczego u nich po zjedzeniu schabowego dostałem zatrucia pokarmowego - 1x w życiu miałem zatrucie po schabowym ! a sam sklep też nie rewelacja , ceny takie jak w małych sklepach , parę niby promocji bo terminy wypychają towar do śmietnika, to taka promocja to mnie nie rajcuje zdrowie ma się jedno proszę dbajcie o własne interesy sami swoi
|
|
:-)
|
|
hejka.co za glupoty piszecie misio123cm (---.play-internet.pl).obsluga na stoisku z miesem i nietylko jest super.Panie sa sympatyczne i napewno nierzucaja miesem.niektorzy szukaja sensacji w zyciu.akurat wczoraj tez robilam zakupy zadnych zastrzezen niemam.a wiec kobieto opanuj sie.czyzby okres przedswiateczny tak na ciebie dzialal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Dla mnie te Panie zawsze są mile . I nie ma co wjeżdżać za byle głupoty . Lepiej zająć się zyciem
|
|
Mi tam chcieli wcisnąć starą wędlinę. Jak chciałam, żeby pokroiły z nowego kawałka, to się obraziły. Masakra.
|
|
moim zdaniem tematy typu SKARGI I PRETENSJE powinny trafiać w inne miejsca a nie na forum. Nie wiem Misio w jakim celu napisałeś o zaistniałej sytuacji na forum publicznym. Jeżeli chciałeś(aś) gdzieś zaistnieć i się udzielić......to zbliżają się święta i zgłoś się do Szlachetnej Paczki.
|
|
Skoro twierdzisz że na mięsnym w tesco byłaś nie miło obsłużona,to chyba w mili na mięsnym zakupów nie robiłaś :P (chyba jedna Pani jest nowa to jeszcze jest miła) a co do reszty to strach sie odezwać...
|
|
* Mila na wyszyńskiego
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |