Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zgubiony telefon Huawei P8 Lite |
Witam dzisiaj w okolicach Poczty Głównej przy dużym rondzie zgubiono telefon Huawei p8 lite uczciwego znalazce prosze o kontakt 510974111. Przewidziana nagroda.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zgubiony telefon Huawei P8 Lite |
Uważaj że ci się ktoś odezwie
|
|
Jeśli zgłosi się solldny napisz na FB.
|
|
Tu nawet nie bardzo chodzi o ten telefon po prostu były na nim zdjęcia i filmiki z pierwszych miesięcy życia naszego synka i chcielibyśmy je odzyskać. Ufam że ktoś zadzwoni :)
|
|
Wpisz w google \"jak namierzyć telefon z androidem\" i spróbuj go namierzyć o ile masz założone konto google. Może coś się uda? Puść też na Facebooku informację...
|
|
Sprawdź czy przypadkiem ktoś nie sprzedaje go teraz w necie.
|
|
Dzięki za rady tak zrobię
|
|
I jak telefon się znalazł?
|
|
I co, znalazł się? Ja też kiedyś zgubiłam telefon i moje serce niemal się zatrzymało jak się zorientowałam. Co prawda odzyskałam go, znalazł go pewien uczciwy starszy pan, ale od tamtej pory bardzo uważam. Niedawno zainstalowałam też apkę mySafety Mobile z funkcją Lost&Found. Znalazłam w google play https://play.google.com/store/apps/details?id=pl.mysafetymobile. Ma wiele funkcji, z których można skorzystać w razie utraty sprzętu np. blokuje ona możliwość dzwonienia na inne numery, niż na numer Całodobowego Bezpłatnego Centrum Alarmowego.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |