Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Do kierowców odśnieżarek - Apel |
Zlośliwość - bo nie przypadek . Szczęsliwi posiadacze posesji z przylegającym chodnikiem są zabowiazani do odśnieżania owego terenu.Zobowiązani i rozliczani przez nadgorliwe .. władze ,, Ludzie z obowiązki , jak i z dobrej woli torują przejścia w sobotni wieczór i niedzielny poranek - zamiast oddać sie innym przyjemnościom - a taki ,, baran ,, ma spychaczu cały śnieg z jezdni znów na chodnik . Szanujmy swoja pracę na wzajem . Ja nie rzucam śniegu z chodnika i posesji na ulice .....
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Do kierowców odśnieżarek - Apel |
Popieram!
|
|
tez mnie to wkurza jak nic teraz nie odsniezam mam to w dup..e Żyj tak,aby pod koniec życia móc powiedzieć: ku*wa fajnie było!
|
|
jak nagarnie na chodnik to powinien go odśnieżyć, bo niemam zamiaru po nim odśnieżać
|
|
a co ma śnieg do kabiny zapakowć ja posesje jedna za drugą przez kilkaset metrów albo i dłużej myślcie trochę
|
|
A co trudno pomyśleć... niech wolniej jeździ... będzie mniejszy odrzut
|
|
On Wam rzuci śnieg na chodnik,.Wy po złości nie odgarniecie...i straż miejska będzie miała pracę przy wystawianiu mandatu :D
|
|
Do tych którzy odśnieżają z chodnika na ulicę ! Baranie jeden z drugin, nie wywalaj na ulicę to chodnik nie będzie zaśnieżony z powrotem. :-)
|
|
Popieram. Chamstwo niektorych na osiedlach domkow ponizej krytyki. Na tyle beszczelni, ze potrafia prosto pod jadace auto rzucac. Mimo, ze droga odsniezona po szerokosci to i tak auta sie nie minal, bo burak zasypal pol drogi. Przy okazji pozdrawiam pewnego pana z lipowej, ktory co roku caly snieg wywala na ulice. Nastepnym razem sie zatrzymam i porozmawiamy.
|
|
To puste łby! ci co wyrzucają śnieg na ulice .
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |